O Δήμαρχος που εγκλώβισε τη Λάρισα «στα παζάρια» της σκεπαστής!!

Το άδικο της συγκεκριμένης ενέργειας μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας .Ο Κώστας Σαμουρέλης επί σειρά ετών αξιοπρεπής αγωνιστής σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας διοίκησης ,είναι ένας από τους καθαρούς στυλοβάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Να διαγράψεις ένα στέλεχος της αυτοδιοίκησης για θέματα αρχών ,για θέματα ηθικής τάξης ,για ανακολουθία με το προεκλογικό πρόγραμμα –δεσμεύσεων ή για διαφωνία σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα το αντιλαμβάνομαι και το δικαιολογώ.
Να διαγράψεις έναν σύμβουλο...
διότι δεν ψήφισε το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ του
Αι- Βασίλη είναι κωμικοτραγικό ή τουλάχιστον αφελές.
Το κατάντημα αυτό της δημοτικής αρχής είναι το απόσταγμα όλων αυτών των χρόνων κακοδιοίκησης ,φαρισαϊσμού και παντελούς έλλειψης ώσμωσης με την κοινωνία και τους φορείς.
Ο Κ. Σαμουρέλης δεν έκανε τίποτα άλλο εκτός από αυτό που λέει όλοι η κοινωνία και οι φορείς σύσσωμοι, ότι δεν αρμόζει σε μια δυναμική κοινωνία όπως της Λάρισας να πέφτει χαμηλά και καθημερινά να κατεβαίνει σκαλοπάτια για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του ενός .
Δεν θα μπορούσε κανένας εχέφρων άνθρωπος να στηρίξει και να ψηφίσει μια τέτοια σύμβαση που ζημιώνει το δημόσιο συμφέρον και για το λόγο αυτό σε επόμενο συμβούλιο η ΨΗΦΟΣ ΣΑΜΟΥΡΕΛΗ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ αφού η δημοτική αρχή αύξησε δήθεν το ενοίκιο ,παραδεχόμενη το σφάλμα της .
Αντίστοιχες λογικές και νοοτροπίες διοίκησης παραπέμπουν σε εποχές του Μεσαίωνα ή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας αλλά δυστυχώς τις ζούμε και υποβαστάζουμε όλοι μας το φορτίο των κακών αποτελεσμάτων των πράξεων αυτών της δημοτικής αρχής.
Θυμάμαι δε ,και το θράσος της δημοτικής αρχής ως να ομιλεί σε τυφλούς ή ανόητους να προσπαθεί να συγκρίνει το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ του παζαριού -Αι Βασίλη με το φαινόμενο οργάνωσης που ακούει προς τιμή των Τρικάλων στο όνομα Μύλος των Ξωτικών που έχει πλέον Πανελλήνια εμβέλεια και αναγνώριση !
Δυστυχώς εδώ και χρόνια η δημοτική αρχή περνά κάτω από τον πήχη!
Οι φορείς δεν ξεσηκώθηκαν άδικα διότι τον λογαριασμό μιας διοίκησης που δεν αναβαθμίζει την πόλη μας και δεν προσελκύει «καταναλωτές-τουρίστες» εδώ και χρόνια τον πληρώνουν αυτοί και όλοι μας μαζί!!
Κώστα Σαμουρέλη απέναντι σε αποφάσεις κακοδιοίκησης είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας !
Μια ευχή για το νέο έτος : όπως εμφανίζονται όλοι οι φορείς ενωμένοι ,ας παραμερίσουμε τη Δημοτική Αρχή και ας επανεκινήσουμε την πόλη μας στηρίζοντας το ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ,ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ,ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ,ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,ΤΟ ΜΠΕΖΕΣΤΕΝΙ ,ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ώστε να αποκτήσει η πόλη μας την χαμένη επί 16 χρόνια ταυτότητα της .

Μάριος Ξηρομερίτης
πρ. Αντιδήμαρχος Λαρισαίων

Σχόλια