Για γέλια οι “πουαρό” της δημοσιογραφίας… Με την ψήφο των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” παραπέμφθηκε ο Γ. Βουλγαράκης στην ΕΘΔ μόλις χθες!!

Είναι απίστευτοι… Θα τρίζουν τα κόκκαλα των δημοσιογράφων που έχουν δώσει την ζωή τους υπηρετώντας την αλήθεια. Τα ΜΜ”Ε” που έσπευσαν να δημοσιεύσουν την τρομερή αποκάλυψη για τον Γ. Βουλγαράκη και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, “λησμόνησαν” μία λεπτομέρεια…Χθες το βράδυ, ο πρώην υπουργός παραπέμφθηκε στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας με την ψήφο του …Κώστα Γιοβανόπουλου, βουλευτή των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”!! Η υπόθεση αφορούσε την εμπλοκή του τ. υπουργού με την λίστα Λαγκάρντ…

Ο Κώστας Γιοβανόπουλος ψήφισε και υπέρ της παραπομπής του Μ. Κεφαλογιάννη, που όμως δεν παραπέμφθηκε (συνωνυμία ήταν βρε παιδιά… το έγραψε και η Τρολυμπία).

Τελικώς να δείτε ότι πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κρύβεται ο Θόδωρος Τσουκάτος. Α βρε Πουαρό της δημοσιογραφίας…

olympia.gr

Σχόλια

  1. Μπορεί να δοθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ?
    Γιατί μάλλον αρχίσαμε τις υπερβολές και τη φθηνή προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.