κ. Ζώη προτιμούμε να είμαστε άπειροι, άφθαρτοι, αγνοί και καθαροί, παρά επαγγελματίες πολιτικοί..

Σε άνευ όρων επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου προέβη πριν λίγες ώρες ο κ. Ζώης, σε τηλεφωνική του συνέντευξή του στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV.
Ο Χρήστος Ζώης εκτός απ την κριτική που άσκησε στον Καμμένο χρησιμοποίησε βαριές και απαξιωτικές εκφράσεις που δεν τον τιμούν ούτε σαν άτομο αλλά ούτε και σαν πρώην βουλευτή και υφυπουργό.
Έβγαλε και μια είδηση βόμβα , μάλλον "άθελά" του, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις κινήσεις-προθέσεις του
και τυχόν συνεργασίες..αποκάλυψε ότι συζητά με πολιτικούς μιλώντας για τον εαυτό του, συμπληρώνοντας ότι ακόμα δεν έχει αποφασισθεί τίποτα.
Η αποκάλυψη αυτή επιβεβαιώνει τις φήμες για επαφές και επικοινωνία, των αποχωρούντων, με πολιτικούς προφανώς εκτός Ανεξάρτητων Ελλήνων..και ενισχύει το προμελετημένο του όλου εγχειρήματος.
Χαρακτηριστικά σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Ζώης μίλησε για καραγκιοζιλίκια, φαιδρότητες και αστειότητες..
Ανέφερε επίσης ότι οι αποφάσεις στο κίνημα, λαμβάνονταν μέσω facebook και ότι δεν τις γνώριζε κανείς...
Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αναφορά του για άτομα που τα έβαλαν μαζί του, χωρίς να έχουν πολιτικό ανάστημα και χωρίς να τους ξέρει κανείς..(το που και σε ποιους απευθύνεται δεν διευκρίνισε..)
Ο κ. Ζώης έκανε και μνεία για την αίσθηση που επικρατεί ή και καλλιεργείται για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως μπορεί να γίνεται και σκόπιμα για να κρατηθούν χαμηλά οι ΑΝΕΛ και να κατευθύνονται ψηφοφόροι προς την Χ.Α και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Να θυμίσουμε κάτι στον κ. Ζώη αναφορικά με την δήθεν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ...
Δεν μιλάνε στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί...
Δεν πέρασε μια βδομάδα από δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" στην Λάρισα, όπου (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) ο "κολλητός" του κ. Ζώη Γ. Ακριβούλης, στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔ, φέρεται να δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ θα συνεργασθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρουν όλους τους δήμους στο νομό Λάρισας....
Εμείς θα ευχηθούμε καλό ταξίδι στον κ. Ζώη, θα τον ευχαριστήσουμε για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε (σίγουρα από μέρους μας) και θα του πούμε απλά ότι δεν θα τον παρακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο και το παραλήρημα.
κ. Ζώη προτιμούμε να είμαστε άπειροι, άφθαρτοι, αγνοί και καθαροί, μιλώντας την απλή και κατανοητή γλώσσα της κοινωνίας, από το να πέσουμε στο επίπεδο των "έμπειρων" επαγγελματιών πολιτικών..

Σχόλια

  1. Ο Ζώης απόψε δεν θα κοιμηθεί μετά από τα παραπάνω από τη πολύ στεναχώρια .....
    Και θα ήθελα μία διευκρίνηση, ο κ. Καμμένος είναι στη κατηγορία των άπειρων, άφθαρτων, αγνών και καθαρών ή στη κατηγορία των "έμπειρων" επαγγελματιών πολιτικών ?
    YG Ελπίζω ο άπειρος, άφθαρτος, αγνός και καθαρός διαχειριστής του μπλογκ να μην λογοκρίνει εκ νέου το σχολιό μου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.