Οι χρυσές συνεντεύξεις, με τους χρυσούς χορηγούς.

Αφού κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με “τρομερές καταγγελίες” πολιτευτών την ώρα που κατατίθεται το φορολογικό που θα αποτελέσει την ταφόπλακα της πραγματικής οικονομίας και της Ελληνικής οικογένειας, εμείς θα σας θυμίσουμε ιστορικές συνεντεύξεις που – κατά διαβολική σύμπτωση – είχαν “χρυσούς” χορηγούς τους καπηλευτές του Ελληνικού χρυσού. Τους πωλητές των CDS και σήμερα πανηγυρίζουν για την “διάλυση” των ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Εάν υπάρχει Έλληνας που θεωρεί την ενασχόληση με δηλώσεις πολιτευτή, που πριν λίγα χρόνια πάλι ομολογούσε ότι ο “κακός Καραμανλής” τον έβαζε να αθωωνει κλέφτες, σοβαρή, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Εάν πάλι υπάρχει Έλληνας που χαροποιείται από διθύραμβους του Μπόμπολα, τότε επίσης είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Αλλά είναι δυνατόν να σχολιάζονται σοβαρά δηλώσεις τύπου “εγώ έφερα τον Νικολόπουλο στους ανεξάρτητους Έλληνες”, όταν οποιοσδήποτε δημοσιογράφος μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο τον Νικολόπουλο και να διασταυρώσει αυτούς τους κωμικούς ισχυρισμούς;

Υπάρχουν τόσα άλλα σάιτς να “ενημερωθείτε”. Μην περιμένετε οπερέτες από το Ολυμπία σε στιγμές που πατρίδα και κοινωνία βάλλονται πανταχόθεν. Από κάτι χρυσούς χορηγούς με ΚΑΤΑΡαμένο χρήμα.

 

Σχόλια