Νίκος Τόκας: Να εγκαταλείψουν μαζικά την πολιτική!

Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ αλλά κυρίως η ελπίδα που φέρνει κάθε χρόνο η συμβολική γέννηση του θείου βρέφους, έχουν ήδη... ξεψυχήσει. Άφησαν την τελευταία τους πνοή, αφού έτυχαν μιας απίστευτα εγκληματικής μεταχείρισης, στα χέρια αυτών που διαχρονικά εμπιστευτήκαμε την εθνική μας πορεία.
Στα χέρια αυτών που δεν αποδείχθηκαν απλά ανεπαρκείς και εντελώς ακατάλληλοι για το έργο και την αποστολή

που τους εμπιστεύθηκε ο λαός, αλλά που αποδείχθηκαν, πλείστοι εξ αυτών, και με μειωμένη ή εντελώς εξασθενημένη τη φιλοπατρία: Επέφεραν μια νέα τραγωδία, αποψιλώνοντας, αυτήν τη φορά, την οικονομία του τόπου. Εξέλιξη που δεν φτωχοποιεί μόνο την πλειοψηφία του λαού που βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές, και διάγει μαύρες ημέρες, αλλά και που αφαιρεί αυτόματα από τη χώρα, την εθνική της κυριαρχία που υποθηκεύτηκε πλέον κι αυτή στους ξένους δανειστές και υποτιθέμενους σωτήρες μας
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προεδρικές εκλογές, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να επιφέρουν την κάθαρση. Εκείνο που θα αλλάξει, είναι απλά ο πρόεδρος του κράτους, και η... θριαμβευτική επέλαση του κομματικού στρατού του που θα καταλάβει (ως είθισται σε ανάπηρες δημοκρατίες υπανάπτυκτων χωρών!), τις θέσεις κλειδιά, και η εξαργύρωση προεκλογικών συμφωνιών ή δεσμεύσεων! Να φοβάστε ακόμα μήπως επί νέας διακυβέρνησης έχουμε και νέα τραγωδία -έτσι κι αλλιώς, οι πύλες είναι μόνιμα αφύλακτες για ημεδαπούς απατεώνες, και τους ξένους πάτρονές τους!   
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Το πιο πιθανό είναι και οι νέοι κυβερνώντες, απ’ όπου ιδεολογικά κι αν προέρχονται, να μην μπορούν να διαχειριστούν την ύφεση, τη φτώχεια, την ασύλληπτη σε μέγεθος ανεργία που θα σκαρφαλώσει στο 15%. Οι νέοι κυβερνώντες μάλλον θα παραπαίουν και στο Κυπριακό, ενώ θα δέχονται ασφυκτικές πιέσεις από τον ξένο παράγοντα να συναινέσουν σε... έκτακτη λύση -υπό τον εκβιασμό της παροχής οικονομικής βοήθειας, δηλαδή των δόσεων, όπως θα προβλέπουν τα σχετικά μνημόνια (που σίγουρα θα είναι πέραν του... ενός!)
ΠΡΟΣΟΧΗ 3: Υπάρχει ελπίδα; Ασφαλώς. Και η μόνη ελπίδα είναι να εγκαταλείψουν μαζικά την πολιτική κονίστρα καμιά 50αριά πολιτικοί, αναζητώντας... πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα. Γιατί με 60-70.000 ανέργους, και με τον λαό επαίτη, κάποιοι οφείλουν ρε πανάθεμά τους, να πληρώσουν για τούτη την εθνική τραγωδία!
philenews.com

Σχόλια