ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, η ΣΤ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά και ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς, συναντήθηκαν με τους προέδρους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή.
Οι πρόεδροι των ομοσπονδιών, ενημέρωσαν τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τις προτεινόμενες μεγάλες περικοπές στις αποδοχές του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή και θα εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια την Τετάρτη.


Από την πλευρά του ο κ. Μαρκόπουλος αναγνώρισε πλήρως τα δίκαια αιτήματα των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και έκανε λόγο για προειλημμένες αποφάσεις που προέρχονται από τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση έναντι της τρόικας. Ωστόσο δεσμεύθηκε ότι θα παρέμβει στον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα προκειμένου να περιοριστούν οι προτεινόμενες υψηλές περικοπές στις αποδοχές των ένστολων.

Κάλεσε δε, τους προέδρους των ομοσπονδιών, να πιέσουν με κάθε τρόπο τους Βουλευτές οι οποίοι προέρχονται από τα Σώματα Ασφαλείας, ώστε να μην ψηφίσουν τα μέτρα του μνημονίου τα οποία εξαθλιώνουν τους ένστολους.

Σχόλια