Κουίκ: «καροτσάκι» έβγαλαν τον Στουρνάρα βουλευτές της ΝΔ...


Στο θέμα που προέκυψε με την τροπολογία για τους υπαλλήλους της Βουλής, την οποία απέσυρε τελικά ο υπουργός Οικονομικών, αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Βραχιολίδη.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Συρόμενος από πρωτοκλασάτους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο διορισμένος Υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας βγήκε «καροτσάκι»
από την αίθουσα του Κοινοβουλίου και μετά από λίγη ώρα επανήλθε για να αποσύρει την επίμαχη αντισυνταγματική τροπολογία.
 Μετά από όλη αυτή την παρωδία, αλλά και τη συνταγματική εκτροπή, ο Υπουργός Οικονομικών δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας. Παραίτηση που του ζήτησε ο Πρόεδρός μας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.
Ούτε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ανεβαίνοντας στην έδρα του Προεδρείου έδειξε ότι είναι σε οτιδήποτε ενοχλημένος από όλα αυτά που συνέβησαν σε βάρος του αυτοδιοίκητου του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
 Τα παπαγαλάκια του Μεγάρου Μαξίμου, την ώρα που μέσα στη Βουλή, Νεοδημοκράτες Βουλευτές αλλά και Υπουργοί «τα χώνουν» για το Στουρνάρα, επιδίδονται σε λαϊκίστικες ερμηνείες προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.
Διευκρινίζω ότι ως Βουλευτής θα ψήφιζα το οτιδήποτε ήταν μέσα στο πνεύμα της ισότητας όλων των εργαζομένων. Φυσικά και των υπαλλήλων της Βουλής σε σχέση με τους λοιπούς υπαλλήλους του Ελληνικού Δημοσίου.
Αλλά αυτές οι ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνονται με τις προβλεπόμενες συνταγματικές διαδικασίες που προφυλάσσουν το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Βουλής και δεν επιτρέπουν την έξωθεν παρέμβαση του οποιουδήποτε διορισμένου και εξωκοινοβουλευτικού παράγοντα.
Ναι στην μισθολογική ισότητα των εργαζομένων, όσο επώδυνη κι αν είναι για κάποιους, αλλά όχι μέσω εκτροπής των διαδικασιών που προβλέπει το Σύνταγμα για τη Βουλή».


Σχόλια

  1. Φαντάσου, αυτό το περιφερόμενο κοστούμι, αυτός ο εγκληματίας τραπεζίτης, τι άλλη "ρύθμιση" έχει βάλει κρυφά μέσα στο πολυνομοσχέδιο, που δεν έχουν διαβάσει οι βουλευτές. Γι αυτό έπεισε και τον πολιτικό μύωπα Σαμαρά να περάσει ολόκληρο καταστροφικό μνημόνιο σε ένα και μοναδικό άρθρο. Μετά ο αλητήριος επικαλείται τη... Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.