Ρεσιτάλ ανευθυνότητας. Κάποιοι βουλευταράδες έβλεπαν μπαλίτσα στο κυλικείο την ώρα της συζήτησης…

Φώτο αρχείου
Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής σε σχέση με την απίστευτη κατάσταση μέσα στο κοινοβούλιο χθες το βράδυ:

“Σε μια από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες ώρες για τη χώρα – όπως αυτή της ψήφισης του προϋπολογισμού και των μέτρων που προηγήθηκαν – κάποιοι συνεχίζουν τον εμπαιγμό εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Τη στιγμή που εκατομμύρια πλέον Έλληνες αγγίζουν το όριο της απόλυτης εξαθλίωσης και χιλιάδες άλλοι γίνονται αυτόχειρες,

κάποιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα ποτά τους στους χώρους του εντευκτηρίου – κυλικείου της Βουλής παρακολουθώντας «εναγωνίως» ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.
Η μοναδική στιγμή που αποχωρίζονται την καλοπέρασή τους είναι όταν απ’την συζήτηση στην Ολομέλεια προκύπτουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης που τους προσφέρουν λίγη, εφήμερη δημοσιότητα.
Όσα τραγικά λάθη κι αν έγιναν από τους κατά καιρούς κυβερνώντες τυχοδιώκτες, αποδεικνύεται εν τέλει για το σαθρό πολιτικό σύστημα ότι «το ψάρι δεν βρωμάει μονάχα απ’το κεφάλι». Η σημερινή αποσάθρωση δεν βαραίνει μόνο τους υπουργούς αλλά δυστυχώς και πλήθος βουλευτών της συμπολίτευσης που αδιαφορούν για την Ελλάδα.
Είναι ξεκάθαρο ότι για κάποιους το μέλλον της πατρίδας μας έρχεται μετά τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια ή ακόμη και μια «καλή ζαριά».
Λυπάμαι κύριοι συνάδελφοι αλλά αρνούμαι να δεχτώ την εναπόθεση του μέλλοντος της νέας γενιάς αλλά και της χώρας στις «τζογαδόρικες» σκέψεις σας”.

Σχόλια