Associated
Press, ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ένα σχέδιο εγγράφου από τους διεθνείς πιστωτές στην Ελλάδα προτείνει τη χορήγηση παράτασης στη χώρας για δύο ακόμα χρόνια, για να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους για τη μείωση του χρέους.
Το μνημόνιο,που έχει στα χέρια του το Associated Press στο Βερολίνο τη Δευτέρα, λέει ότι η επέκταση "θα μετριάσει τις επιπτώσεις στην οικονομία", καθώς η χώρα οδεύει προς έκτο έτος της ύφεσης.
Η Ελλάδα έχει ζητήσει περισσότερο χρόνο....
για να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις
και τις περικοπές στον προϋπολογισμό, έτσι
ώστε να μπορεί να γίνει αυτάρκης.Ένα σχέδιο εγγράφου από τους διεθνείς πιστωτές στην Ελλάδα προτείνει τη χορήγηση παράτασης στη χώρας για δύο ακόμα χρόνια, για να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους για τη μείωση του χρέους.
Το μνημόνιο,που έχει στα χέρια του το Associated Press στο Βερολίνο τη Δευτέρα, λέει ότι η επέκταση "θα μετριάσει τις επιπτώσεις στην οικονομία", καθώς η χώρα οδεύει προς έκτο έτος της ύφεσης.
Η Ελλάδα έχει ζητήσει περισσότερο χρόνο....
Σύμφωνα με λεγόμενα της χώρας η τρόικα των δανειστών - η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - τονίζει ότι οι στόχοι για την Αθήνα παραμένουν φιλόδοξοι.
Το έγγραφο-σχέδιο δεν διευκρινίζει πόση πρόσθετη βοήθεια η Ελλάδα θα χρειασθεί και πώς θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί, αν Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών αυτή την εβδομάδα συμφωνήσουν με την επέκταση.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.