Του κουτρούλη ο γάμος....

Έχει χαθεί η μπάλα...
Τραγελαφικές καταστάσεις..το κοινοβούλιο έχει γίνει ένα απίστευτο μπάχαλο...
Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται με ποιον είναι και που πάει
Καταιγισμός δηλώσεων, εξελίξεων, παραιτήσεων....
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και προφανώς δεν είναι εύκολο να προλάβουμε όλες τις εξελίξεις...
Χθες:

-  Οι Κουβέλης και Βενιζέλος δεν πήγαν να ψηφίσουν...
-  Σοβαρό ρήγμα στην Κυβέρνηση – Πέρασε με μεγάλες απώλειες το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις – Δεν πέρασε η τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ
- Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή ο πρώτος Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιωάννης Τραγάκης, διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το άρθρο 4 ανακοίνωσε ότι έχει υπερψηφιστεί !!!
- Μετά τον πανικό που έγινε πρώτα στη Βουλή και μετά στην απογευματινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Ηπείρου Μ. Κασσής έθεσε εαυτόν εκτός του κόμματος.  Ο Μ. Κασσής υπογράμμισε ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί και ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα. 
Σήμερα:
- Κυριάκος Μητσοτάκης
 «Η συμπεριφορά της Τρόικα δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος – τίθεται θέμα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης!»

Τη συμπεριφορά των πιστωτών της χώρας απέναντι στην Κυβέρνηση και στην κοινωνία, η οποία δεν βοηθάει για την επίλυση του προβλήματος, επέκρινε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA FM» και στο δημοσιογράφο κ. Νίκο Μάνεση.
«Εξακολουθούν οι πιστωτές μας να μας φέρονται με μία λογική η οποία ούτε μας αξίζει, ούτε μας ταιριάζει και το κυριότερο δεν διευκολύνει την επίλυση του προβλήματος. Διότι το δικό μας πρόβλημα είναι και δικό τους πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στην αναγκαιότητα να αντιληφθεί η κοινωνία ότι όλοι πληρώνουν ανάλογα με αυτό που τους αναλογεί, επισημαίνοντας ότι «εάν δεν υπάρξει η αίσθηση στην κοινωνία ότι επιτέλους πληρώνουμε όλοι ανάλογα με αυτά τα οποία μπορούμε να διαθέσουμε, τότε πολύ δύσκολα η Κυβέρνηση, η οποιαδήποτε Κυβέρνηση, μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι της πολιτικής νομιμοποίησης». 
- Δεν ξέρει από που του έρχονται του Βενιζέλου! Νέο χτύπημα από την Μπατζελή που θέτει θέμα ηγεσίας
- Αιχμές για έλλειψη ενημέρωσης των βουλευτών της ΝΔ άφησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ. Ο βουλευτής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πακέτο μέτρων που κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή από την κυβέρνηση, αν δεν πειστεί από τις απαντήσεις του πρωθυπουργού. «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση όχι με κομματική πειθαρχία. Ευτελές να υπερψηφίσω με κομματική πειθαρχία» διαμήνυσε προς τη Συγγρού. 
- Ο Κακλαμάνης ζητάει επείγουσα σύγκλιση της Κ.Ο της Ν.Δ  
Με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με επιστολή του στον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αθανάσιο Μπούρα, ζητά την επείγουσα σύγκλιση της Κ.Ο. του κόμματος.
- Παραιτείται η Ξενογιαννακοπούλου 
«Θέλω να σας εκφράσω τη διαφωνία μου με το νέο πακέτο μέτρων που θα συζητηθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, τη θέση του ΠΑΣΟΚ, καθώς και με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος. 
- Λαφαζάνης:
«Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1. «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο»

Σχόλια