Εχασε το CD αλλά βρήκε τη ρακέτα!

Την ώρα που κάθε μέρα όλο και περισσότερο φαίνεται να πλησιάζει το Ειδικό Δικαστήριο για τις πράξεις και κυρίως για τις παραλείψεις του όσο ήταν υπουργός Οικονομικών, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου... πνίγει το καημό του με παρτίδες τένις σε κορτ των βορείων προαστίων!

Ειδικότερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «δημοκρατία», αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια, εκχωρώντας και την εθνική μας κυριαρχία, έπαιζε τένις σε δημόσιο αθλητικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Προφανώς ο κ. Παπακωνσταντίνου, χωρίς να αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια Ελληνες πολίτες, αλλά και πόσο κοντά στη φυλακή είναι πιθανόν να βρεθεί, ειδικά μετά την κατάθεση Καπελέρη ότι προστάτευσε τους 10 ύποπτους φοροφυγάδες της περιβόητης «λίστας Λαγκάρντ», συνεχίζει να απολαμβάνει ήρεμος την καθημερινότητά του, κάτι που δεν μπορεί πλέον να κάνει η κοινωνία.

Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τον κ. Λοβέρδο, επί ημερών του οποίου διαλύθηκε πλήρως η υγεία και δημιουργήθηκε ο καταχρεωμένος και έτοιμος να καταρρεύσει ΕΟΠΥΥ, ο οποίος με το βιβλίο του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» ετοιμάζει τη δική του... επανάσταση και τη σωτηρία της πατρίδας μας.
Υπενθυμίζεται ότι και κατά το σχετικά πρόσφατο παρελθόν, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών προτίμησε ένα παιχνίδι τένις, την ώρα που η τύχη της Ελλάδας παιζόταν στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει τότε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν φάνηκε να είναι και αγχωμένος και αποφάσισε να πάει για τένις.

Μάλιστα τότε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας τον συνέλαβε και πάλι σε γήπεδο τένις στη Νέα Ερυθραία, την ώρα που οι εταίροι της Ελλάδας ζητούσαν σκληρά ανταλλάγματα για να ολοκληρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση και το PSI. Το άγχος, όμως, του κ. Παπακωνσταντίνου, τότε και τώρα, ήταν για το σερβίς του αντιπάλου του.
 Βασίλης Θασίτης
Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχόλια