Που φτάσαμε! Η ΓΣΕΕ επιτίθεται στον ΣΕΒ! Τον καλεί σε διάλογο για να μην τον λένε οι «συκοφάντες» ως μυστικοσύμβουλο της τρόικα!

Η ΓΣΕΕ καλεί σε διάλογο τον ΣΕΒ για να μιλήσουν για την υπογραφή της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, κάνοντας παράλληλα επίθεση στον εορτάζοντα σήμερα Δημήτρη Δασκαλόπουλο, τον μόνο πρόεδρο βιομηχάνων στον κόσμο χωρίς δικό του χαρτοφυλάκιο.

Διαβάστε το, θα σας φτιάξει το σαββατοκύριακο:

«Εάν ο ΣΕΒ θέλει να διατηρήσει στοιχειώδη σοβαρότατα, συνέπεια και αξιοπιστία δεν έχει παρά να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου και στην υπογραφή Εθνικής Σύμβασης στη βάση της κοινής δέσμευσης και επιστολής εργαζομένων και εργοδοτών προς τον τότε Πρωθυπουργό στις 2/2/2012.

Με αυτόν τον τρόπο μόνο θα διαψευστούν και οι «συκοφάντες» που καταλογίζουν στον ΣΕΒ το ρόλο του μυστικοσυμβούλου της Τρόικα και της ανάθεσης σε αυτήν της διεκπεραίωσης του βρώμικου έργου.

Γιατί, μια οι «συκοφάντες», μια τα όσα αναφέρονται στην απάντηση-σύσταση του Γραφείου Τύπου του ΣΕΒ χθες 25/10/12 κινδυνεύουν να ταυτίσουν τον ΣΕΒ με επαναστατική-αντιμνημονιακή-αντιτροϊκανή οργάνωση!

Αλλά ας απαντήσουν επί της ουσίας:

Θεωρούν ή όχι το ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ (10%) «χαϊμαλιά και σκουλαρίκια»;»

olympia.gr

Σχόλια