Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΜΤΣ

Στα γραφεία της Α.Κί.Σ. και σε ώρα που αυτά ήταν κλειστά, άγνωστος έριξε κάτω από την κεντρική είσοδο, το έγγραφο Φ.880.2/6/123224/Σ.36/21 Ιουν12/ΥΠΕΘΑ/ ΓΔΟΣΥ/ ΓΟΕ, που περιέχει την Έκθεση της Ειδικής Οικονομικής Επιθεώρησης χρήσης 2011, που διενεργήθηκε στο ΜΤΣ.
Μολονότι η Α.Κί.Σ. δεν είναι σε θέση να εξακριβώσει την αυθεντικότητα του εγγράφου, αφού αυτό περιήλθε σε εμάς με τελείως ανορθόδοξο τρόπο, αισθάνεται την υποχρέωση να το δημοσιοποιήσει, ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα της περασμένης Κυριακής (εφημερίδα «Το Χωνί», 21 Οκτ 12) και τον μεγάλο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί.

Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι η Α.Κί.Σ., έχοντας αυταπόδεικτο έννομο συμφέρον, αφού το μείζον των μελών της είναι μερισματούχοι του ΜΤΣ και μέλη της ΕΑΑΣ, έχει ζητήσει με νόμιμες διαδικασίες από το ΜΤΣ, την ΕΑΑΣ και το ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΓΟΕ την επίμαχη έκθεση αλλά μέχρι σήμερα δεν μας έχει δοθεί.
Επαφίεται στην κρίση σας, η αξιολόγηση της όλης πορείας του ΜΤΣ, οι ενέργειες, οι παραλείψεις και χειρισμοί και αποφάσεις των εμπλεκομένων, που δυστυχώς επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε μια φεουδαρχική τριτοκοσμική «μπανανία» όπου όλοι δρουν ανεξέλεγκτα, υπό την ανοχή των πολιτικών και στρατιωτικών προϊσταμένων τους και πολλές φορές και υπό την καθοδήγησή τους.
Η έκθεση της Ειδικής Οικονομικής Επιθεώρησης, εφόσον είναι αυθεντική, αποτελεί καταπέλτη και πλέον τον λόγο θα αναλάβει η ελληνική δικαιοσύνη, που ευελπιστούμε και ευχόμαστε ότι θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Σας περιμένουμε όλους έξω από το ΜΤΣ στις 30 Οκτ 12 και ώρα 13:00!!

Ακολουθεί η Έκθεση της Ειδικής Οικονομικής Επιθεώρησης που διενεργήθηκε στο ΜΤΣ


Σχόλια