Να φοβούνται όσοι υποτιμούν και επιθυμούν να εξοντώσουν τον εμπορικό κόσμο της χώρας και την πατρίδα μας


"Τα μέτρα «που δεν θα χρειάζονταν να παρθούν» οριστικοποιούνται σε λίγες μέρες. "
Του Γιώργου Ζησιμάτου*
Η μεθοδευμένη και συντονισμένη εμπορική γενοκτονία που συντελείται συστηματικά με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης φτάνει στο αποκορύφωμά της με τα ακόμα πιο νέα μέτρα των 11.9 δις που θα ερημοποιήσουν οριστικά και αμετάκλητα την αγορά από καταναλωτές και το εμπόριο από μαγαζιά.
Το «ραντεβού στα τυφλά» του υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα για την ανεύρεση εσόδων, χωρίς λογαριασμό επιπτώσεων και ανάπτυξης μας οδηγεί στην αυτοχειρία της ελληνικής εμπορικής δραστηριότητας που χωρίς ρευστότητα και εμπορεύματα διαγράφεται στεγνά από τον εμπορικό χάρτη της χώρας!

Είναι περισσότερο από προφανής ο στόχος των μέτρων όπως επίσης είναι και ακάλυπτοι πλέον οι εκτελεστές πολιτικοί μια και με την μέθοδο του σόκ οδηγούν την ελληνική οικονομία σε ασφυξία εσόδων. Αυτή τους η πολιτική κουρεύει την όποια φορολογική βάση υπήρχε και εξαφανίζει ένα μεγάλο και υγιές κομμάτι της εθνικής οικονομικής δραστηριότητας.
Η συμπεριφορά και η μεθοδολογία θυμίζει την μέθοδο των τυφλών εκκαθαριστικών επιχειρήσεων και δυστυχώς αγγίζει πλέον τα όρια της εθνικής προδοσίας αυτών που αποφασίζουν χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις στον ελληνικό λαό .
Εμείς δεν μένουμε παρατηρητές!
Έχουμε σχέδιο, έχουμε και δράσεις που καθημερινά θα πυκνώνουν!
Να φοβούνται όσοι υποτιμούν και επιθυμούν να εξοντώσουν τον εμπορικό κόσμο της χώρας και την πατρίδα μας.»
* Γραμματέα και επικεφαλής του τμήματος εμπορίου Ανεξάτητων Ελλήνων και προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Σχόλια