Μαριάς για δηλώσεις Στουρνάρα

«Είναι πασιφανές ότι από τα 31,5 δισ. ευρώ της δόσης του δανείου το ποσό που ενδεχόμενα θα «πέσει» στην αγορά είναι ελάχιστο. Τα κεφάλαια της δόσης θα χρησιμοποιηθούν από την κυβέρνηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την πληρωμή τοκοχρεολυσίων και την εξόφληση εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου.


Συμφωνούμε με την δήλωση του κ. Στουρνάρα ότι «χωρίς τη δόση θα πεινάσει κόσμος». Προφανώς όμως εννοεί τους δανειστές και τους τραπεζίτες γιατί ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά και υποφέρει από το μνημόνιο εδώ και καιρό».

Σχόλια

  1. όταν είσαι στην κυβέρνηση ή στο΄θέατρο που λέγεται αντιπολίτευση, η ίδια πάρέα από το 1993-4, κάποτε θα έπρεπε να σκεφτείς ότι για να φας πρέπει να παραγεις κάτι και όχι να ζητιανεύεις ή να λαδώνεσαι για να δανείζεσαι για να εισάγεις. Νομίζω ότι η σκατοπαρέα παίζει με την φωτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.