Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν με τους ΑΝ.ΕΛ για να ανατραπούν τα μέτρα και να διώξουν τους υπαλλήλους των δανειστών. (βίντεο)

Άρχισε η τριήμερη περιοδεία Καμμένου - Κουίκ στην Μαγνησία - Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρευρέθη  στα εγκαίνια των γραφείων των ΑΝ.ΕΛ. στο κέντρο του Βόλου.
Για δικαίωση των θέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, μίλησε ο Πάνος Καμμένος..

Το  δημοσίευμα , αναφέρεται στην έκθεση του Δ.Ν.Τ, από την οποία προκύπτει ότι, "Νέα μέτρα πρέπει να ληφθούν, εκτός των υπαρχόντων 89", δήλωσε ο αξιωματούχος
αναφερόμενος σε μια λίστα μεταρρυθμίσεων που έχουν ήδη συμφωνηθεί και θα πρέπει να υλοποιηθούν προτού μπορέσει η ευρωζώνη και το ΔΝΤ να καταβάλει οποιαδήποτε δόση του δανείου έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος χθες το απόγευμα από τον Βόλο, κάλεσε σε συστράτευση τους πολίτες, προκειμένου να διωχθούν από την Ελλάδα οι υπάλληλοι των δανειστών και των δάνειων δυνάμεων, που οδηγούν την ελληνική κοινωνία στο αδιέξοδο.
Ο κ. Καμμένος έφτασε στον Βόλο, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Μαγνησία, συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Τέρενς Κουίκ, τους οποίους και υποδέχτηκε η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και αφού περπάτησαν στην εμπορική αγορά, συνομιλώντας με έμπορους και καταστηματάρχες, κατέληξαν στην οδό Ιάσονος, προκειμένου να παραστούν στα εγκαίνια των γραφείων του κινήματος στον Βόλο.

Παρουσία φίλων του κόμματος, της Συντονιστικής Επιτροπής και των υποψήφιων Βουλευτών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε:

"Ξεκινάμε από εδώ. Ξεκινάμε από εδώ από τον Βόλο, από την Μαγνησία, την μεγάλη περιοδεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να ανατρέψουμε τα μέτρα της Κυβέρνησης.
Είναι πολύ σημαντικό, ότι πριν από λίγο, πριν από λίγα λεπτά, η είδηση η οποία ανέβηκε στο πρακτορείο Reuters δικαιώνει αυτά τα οποία έλεγαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και πριν από τις εκλογές αλλά και μέσα στη Βουλή πριν από λίγες ημέρες. Ανακοινώθηκε ότι η έκθεση του Δ.Ν.Τ. προς το eurogroup είναι ότι ακόμα και αν παρθούν αυτά τα 89 μέτρα, τα οποία καλούν τους Βουλευτές να πάρουν τις επόμενες μέρες, δεν θα μπορέσει η ελληνική οικονομία να ανακάμψει. Μάλιστα αναφέρουν ότι το 2020 θα είναι πάνω από 120% το ΑΕΠ.
Αυτό τί σημαίνει; Ότι ακόμη μία φορά η πολιτική των μνημονίων απέτυχε πλήρως. Οι θυσίες που καλούνται να κάνουν οι πολίτες από τα κόμματα των μνημονίων είναι θυσίες που πάνε στράφι. Οδηγούν στην περεταίρω ύφεση, οδηγούν στο κλείσιμο των μαγαζιών, οδηγούν στην ανεργία, πάνω από 1. 800.000 άνεργοι, εδώ τα ποσοστά στην Θεσσαλία και στην Μαγνησία είναι πολύ μεγαλύτερα, οδηγούν στις αυτοκτονίες, οδηγούν στο λουκέτο της Ελλάδος.
Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η πολιτική. Καλώ τους πολίτες, από εδώ, από τον Βόλο, από την Μαγνησία, να συστρατευτούμε όλοι, ανεξαρτήτως που είμασταν μέχρι χθες, προκειμένου να διώξουμε από την Ελλάδα τους υπαλλήλους των δανειστών και των δάνειων δυνάμεων, που οδηγούν την ελληνική κοινωνία στο αδιέξοδο και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας θα γίνει μέσα αλλά και έξω από τη Βουλή και με οποιοδήποτε μέσο διαθέτουμε".

Σχόλια

  1. Τον υποδέχθηκε και η κα Πολύζου ?
    http://www.enikos.gr/politics/91829,Paraith8hke_stelexos_twn_Anexarthtwn_Ell.html
    Αυτές τις ειδήσεις γιατί τις κρύβεις Μπάμπη ?
    Αυτή είναι η αμεροληψία του μπλογκ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.