Εθνικό έγκλημα η εκποίηση του ΤΤ – εισαγγελέας για την μεθόδευση της Αγροτικής – επιτέλους ανοίγουν τα στόματα.

ΑΗΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ “ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ.

Μπορεί η διαπλοκή εκδοτών – τραπεζιτών και του νόμιμου χρηματισμού μέσω των διαφημίσεων να κλείνει στα στόματα, υπάρχουν όμως φωνές που αντιστέκονται και αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Μέχρι σήμερα δυστυχώς μόνο το διαδίκτυο ύψωνε φωνή με αποτέλεσμα τα μεγάλα αυτά σκάνδαλα να μένουν μόνο στον κυβερνοχώρο.

Η αποκάλυψη της “Ελλάδας” για την απόρρητη έκθεση διεθνούς οίκου που εκθέτει τον Στουρνάρα δείχνει ότι δεν είμαστε εμείς οι “συνωμοσιολόγοι”. Αντίθετα, αυτός ο οίκος έκανε την μελέτη κατ’ εντολήν της κυβέρνησης και όμως δεν ελήφθει υπ’ όψιν!

Όπως δεν έχει βγει ακόμα στην δημοσιότητα η έκθεση της BlackRock μέσα στην οποία κρύβεται όλος ο οχετός του τραπεζικού συστήματος.

Όμως το μέγιστο ατόπημα Στουρνάρα, είναι ότι έβγαλε “πτωχευτικό πόρισμα” για το ΤΤ, χωρίς ακόμα να έχει δει τα αποτελέσματα! Μιλάμε για εισηγμένο ίδρυμα, η μετοχή του οποίου καταστράφηκε από την ανεκδιήγητη μεθόδευση Στουρνάρα, της σχολής Σημίτη βεβαίως.

Όπως καταστράφηκε και η Ελληνική οικονομία από την μεθόδευση Παπακωνσταντίνου της ιδίας σχολής, με τις δηλώσεις περί Τιτανικού.

Μιλάμε για την απόλυτη ασυδοσία που κάποιος επιτέλους πρέπει να βάλει ένα φρένο. Εκποιείται η περιουσία των Ελλήνων, όχι του μπάρμπα τους.

Όσο για την συνεχιζόμενη σιωπή των “εργαζομένων” του ΤΤ και της ΑΤΕ, που ενώ τους έχουμε ζητήσει στοιχεία για τις ατασθαλίες εντός των ιδρυμάτων που “εργαζόντουσαν”, δεν μας απασχολεί. Καθίστανται αυτομάτως συνένοχοι, συμπεριφέρονται ως παρασιτικοί οργανισμοί σε μία πατρίδα που τους έθρεψε και τους προστάτευσε με μονιμότητα τόσα χρόνια, πάνω στον μόχθο των εργαζομένων Ελλήνων. Η συνεχιζόμενη σιωπή τους προκαλεί τουλάχιστον αηδία. Και για τα πράσινα συνδικαλιστικά παχύδερμα, είναι απολύτως κατανοητή αφού είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Οι μεμονωμένοι υπάλληλοι όμως; Τόση σαπίλα πια;

Σχόλια