ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;


Διάβασα τα Επίκαιρα αυτής της Εβδομάδας με τίτλο "ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ" και ερωτώ: Ποιοί και γιατί; 
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΜΙΑ ΕΥΡΕΩΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. 
Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΗΘΗ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ. ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΌΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΑΡ´ΟΛΗ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ Ή ΜΗ. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ. 
(Στην ελληνική μυθολογία, κατά τον Ησίοδο, η Λήθη ήταν θυγατέρα της Έριδας και προσωποποίηση της λήθης, δηλαδή της λησμονιάς και της αγνωμοσύνης. Την θεωρούσαν μία από τις Ναϊάδες Νύμφες. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, η Λήθη ήταν η μητέρα των τριών Χαρίτων.
Από τη Λήθη πήραν το όνομά τους μία πηγή και ένας από τους πέντε ποταμούς του `Αδη, από τα ύδατα του οποίου έπιναν οι κατερχόμενοι νεκροί για να λησμονήσουν το παρελθόν, την επίγεια ζωή τους. Τον ποταμό Λήθη παρίσταναν ως ένα γέροντα που κρατούσε στο ένα χέρι υδρία και στο άλλο κύπελλο.
Ο Πλούταρχος αναφέρει ότι υπήρχε βωμός της Λήθης στο Ερέχθειο των Αθηνών. Επίσης, στη Βοιωτία υπήρχε κοντά στο Μαντείο του Τροφωνίου η πηγή της Λήθης, όπως και η πηγή της Μνημοσύνης. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι η Λήθη ήταν αδελφή του Θανάτου και του Ύπνου.)
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ. 
Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠ´ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ. ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΘΗ. 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ: 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ. 
(η χρήση των κεφαλαίων αποτελεί μέσον έκφρασης αγωνίας) 
Μαρία Πολύζου
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Υποψήφια Ν. Μαγνησίας 
Μέλος Τομέα ΑΑΤ


Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο κείμενο που περιγράφει αλήθειες.
    Ευχάριστη εξέλιξη οτι η αρθρογράφος κατάλαβε, μετά την παρέμβασή μου στο http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/09/blog-post_1717.html , οτι πρέπει να υπογράφει με την ιδιοτητά της.
    Σημ. Οι εκλογές πέρασαν και δεν είναι πλέον υποψήφια, αλλά πολιτευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.