Νέα δημοσκόπηση «δείχνει» ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ

Κυβέρνηση συνεργασίας με κεντροαριστερό προσανατολισμό, επιθυμούν οι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα «Επενδυτής».
Το 50% των ερωτωμένων απάντησε ότι επιθυμεί κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς και μόνο το 34% προσδοκά κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου φτάνει το 20,2%. Η Ν.Δ. υποχωρεί στο17,3%, το ΠΑΣΟΚ, ακόμα χαμηλότερα, στο 11,6%,
το ΚΚΕ στο ιστορικό χαμηλό 4,2%, η ΔΗΜ.ΑΡ. στο 4,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 8,4% και η Χρυσή Αυγή στο οριακό 3,7%.
Με την αναγωγή, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύονται στο 25,5%, έναντι 21,7% της Ν.Δ. -που και αυτή αυξάνει τη δύναμή της-, 14,6% του ΠΑΣΟΚ και 5,3% του ΚΚΕ.
Αποκαλυπτικά είναι και τα στοιχεία για τον τρόπο που ψήφισαν οι πολίτες στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα… χωρίστηκε στα δύο. Δηλαδή τα μεγάλα αστικά κέντρα ψήφισαν αριστερή διακυβέρνηση με κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ η ελληνική περιφέρεια έδωσε δικομματική… αυτοδυναμία στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ.
24h NewsRoom

Σχόλια

  1. Ώστε η Χρυσή Αυγή 3,7% Μπράβο, έγκυρη δημοσκόπηση. Βρε σεις αν ισχύει αυτό το σύστημα θα έκανε πάρτυ, θα έριχνε βεγκαλικά, τα ΜΜΕ (που ως γνωστό είναι δημοκρατικά) θα σημαιοστολιζόντουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εχετε ματια και να βλεπετε τις ημερομηνίες για να μην εκτίθεστε.Η είδηση είναι προαναγγελία δημοσκόπησης του Μαϊου του 2012

    δεστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

    http://www.newsbeast.gr/politiki/ekloges2012/arthro/350035/kedroaristeri-kuvernisi-thelei-enas-stous-duo-ellines/

    θα συνιστούσαμε πολύ προσοχή,ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά την δημοσκοπική εκτίναξη της Χ.Α το διαδίκτυο εχει γεμίσει με αριστερίστικες πρωταπριλιάτικες ειδήσεις όπως πχ η καταπληκτική ιστορία με την δήθεν επίθεση σε Έλληνες μετανάστες απο Νεοναζί κλπ κλπ,καλή διασταύρωση λοιπόν πρώτα,φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.