Σφοδρή επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Προβόπουλο: Παράνομες και καταστροφικές οι αποφάσεις του.

Σφοδρή επίθεση του Πάνου Καμμένου στον “εθνικό τραπεζίτη” που αποδεικνύεται πλέον αντεθνικός από την δράση του.  
Ο Πάνος Καμμένος στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στο περιθώριο της επίσκεψης του στην ΔΕΘ, αποκάλυψε στοιχεία που επιβεβαιώνουν την επιμονή του για ποινική δίωξη του τραπεζίτη, πράξη την οποία είχε προαναγγείλει και στην προσωπική του ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποκάλυψε πως η διαχείριση των χρημάτων οργανισμών και ΝΠΔΔ έγινε με τρόπο παράνομο αφού πολλοί από αυτούς τους οργανισμούς δεν έδωσαν καμμία εντολή, καμμία εξουσιοδότηση ενώ δεν υπάρχουν και αποφάσεις των ΔΣ για να διαχειριστεί ο Προβόπουλος τις αποταμιεύσεις τους. Με αποτέλεσμα, να γίνουν αγορές “τοξικών” ομολόγων τα οποία στην συνέχεια “κουρεύτηκαν” με αποτέλεσμα την απώλεια δισεκατομμυρίων Ευρώ υπέρ των “έξυπνων” πωλητών.
Η αποκάλυψη αυτή είναι στο ίδιο πλαίσιο δράσης με το σκάνδαλο των CDS του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, όπως τόνισε ο ΠΚ, που είχε ο ίδιος αποκαλύψει και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δικαιοσύνη. Ο Πάνος Καμμένος δεσμεύτηκε ότι δεν θα σταματήσει εως ότου όλοι οι επίορκοι αλλά και αυτοί που προσπαθούν να “συμβιβάσουν” σκάνδαλα εκατομμυρίων, οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. “Εάν αυτό δεν επιτευχθεί από τις εξεταστικές, θα βρούμε άλλους τρόπους και πιστέψτε με, δεν είμαστε μόνοι μας” τόνισε, προαναγγέλοντας ευρύτατες πολιτικές συμμαχίες για τις διαφαινόμενες αυτές διώξεις.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.