Το ξεπούλημα στους Γερμανούς με στοιχεία ...

Tου Μπάμπη Παπασπύρου
Πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λάρισας
Ο Πρωθυπουργός της υποταγής στην κ.α Μέρκελ, της λίστας του Χριστοφοράκου και των επιχειρηματικών δώρων της SIEMENS, έκλεισε άρον αρον το ζήτημα του συμβιβασμού, εντέλοντας τον αυτοφoράκια της οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα να υπογράψει τη σχετική σύμβαση, δωρίζοντας έτσι 1 δις ευρώ. Και όλα αυτά πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο για να συναντήσει την Καγκελάριο της SIEMENS και ενώ εκκρεμούσε η από 25/07/2012 πρόταση νόμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την κατάργηση του άρθρου 324 του Ν.4072/12.
Ενώ προεκλογικά ο κ. Σαμαράς μίλαγε για μια και μόνη εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, τώρα δεν λέει κουβέντα και βάζει τα παπαγαλάκια,
βλέπε Βορίδης, να δηλώνουν " Αυτή την στιγμή η χώρα ΔΕΝ έχει την δυνατότητα να ανοίξει συζητήσεις για εξεταστικές και τέτοια πράγματα.."
Πως λέγεται αυτός,
που ενώ υπάρχει ρητή δέσμευση στην συμφωνία με την τρόικα για παράταση του χρόνου της προσαρμογής, δεν την ζητάει παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για επαναδιαπραγμάτευση...;;;
Και δεν τα λέμε εμείς αυτά...τα είπε μόλις προχθές στη Θεσσαλινίκη ο κυβερνητικός συνεταίρος ο Βενιζέλος:

"Δεν ζητούμε κάτι που δεν προβλέπεται από τη σύμβαση. Ζητούμε να εφαρμοστεί η σύμβαση που προβλέπει ρητά με ειδική ρήτρα, ότι σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης ανοίγει ο δρόμος της παράτασης είπε αυτολεξί ο Βενιζέλος...
Είπε και άλλα όμως για τον κ. Σαμαρά όπως:"όχι απλώς να θέλεις να πείσεις ότι είσαι ευρωπαϊκά νομιμόφρων και να χαρακτηριστείς ως ένας συμπαθής συνομιλητής, ως το καλό παιδί της Ευρώπης.

Προσέξτε τώρα και τις χθεσινές φωτοβολίδες, τις κινήσεις αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης ότι και καλά δεν ξεχνάμε και διεκδικούμε...:
Ομάδα εργασίας, για την έρευνα των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, συστάθηκε στο ΓΛΚ, με απόφαση του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Το έργο της επιτροπής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2012.
Ξαφνικά τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ προσπάθησαν να μας παρουσιάσουν ως μεγάλη επιτυχία την επίσκεψη Σαμαρά στην Μέρκελ...και ότι δήθεν άλλαξε στάση η Μέρκελ και μας θέλει διακαώς στην Ευρωζώνη...
Ας δούμε όμως τους πραγματικούς λόγους της "δήθεν" αλλαγής της στάσης της Μέρκελ..
Το ξεπούλημα μόλις αρχίζει...
Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία, υποστήριξε στις 8/9/2012, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Όπως είπε, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν οι σχετικές τεχνικές μελέτες προκειμένου να υποβληθούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι προτάσεις για εξειδικευμένα κίνητρα φορολογικού και διοικητικού χαρακτήρα για συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας.
Προσέξτε ΤΏΡΑ σημερινές δηλώσεις Γερμανών για το θέμα...ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!
Μόλις σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών Χανς Πέτερ Κάιτελ ζητά από τον πολιτικό κόσμο να λάβει επειγόντως αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας. Οι συζητήσεις για ενδεχόμενη έξοδο της Αθήνας από την ευρωζώνη δεν οδηγούν πουθενά, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Γερμανών Βιομηχάνων ζητώντας να γίνει η Ελλάδα ειδική οικονομική ζώνη. Η οικονομία χρειάζεται ξεκάθαρη εικόνα, υπογραμμίζει ο κ. Κάιτελ, προτείνοντας να γίνει η Ελλάδα ειδική οικονομική ζώνη και να της δοθούν όλες οι απαιτούμενες χρηματοδοτικές βοήθειες. Δεν θα πρέπει να εγκαταλείψει την κυριαρχία της η Ελλάδα αλλά να δώσει την ευκαιρία στην ΕΕ να συνδιαμορφώσει τις μεταρρυθμίσεις..
Αυτό θέλουν να κάνουν οι Γερμανοί..όλη την Ελλάδα μια ειδική οικονομική ζώνη, με μισθούς Βουλγαρίας χωρίς εθνική κυριαρχία η οποία έχει ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ προ πολλού, για να έρθουν οι Γερμανικές δυνάμεις κατοχής να ολοκληρώσουν το έργο τους..
Αυτά μεθοδεύουν οι δυνάμεις κατοχής με την συναίνεση του πρόθυμου, του ευρωπαικά μετριόφρωνος, του καλού παιδιού της ευρώπης...όπως τον αποκάλεσε το συνεταιράκι του ο Βενιζέλος..
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.