Σχέδιο νόμου για την ψήφο των ομογενών θα καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μέσα στο προσεχές διάστημα, θα καταθέσουμε σχέδιο νόμου για την ψήφο των ελλήνων της ομογένειας.

Και όχι μόνο για το δικαίωμα ψήφου, αλλά και το δικαίωμα αντιπροσώπευσης.


Την ώρα που το Έθνος δέχεται επίθεση, οι δυνάμεις του ελληνισμού και ιδιαίτερα οι δυνάμεις της ομογένειας, θα πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά». 
Αυτή ήταν δήλωση του Πάνου Καμμένου πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
για την κατάθεση σχεδίου νόμου για την ψήφο των ομογενών

Σχόλια

  1. Με τις ψήφους των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και μαζί με των ΑΝΕΛ, βγαίνει επιτέλους αυτό το νομοσχέδιο που είχε μπλοκάρει ο ηλίθιος ο Γιωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά αρχήν συμφωνώ με την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού στη χώρα κατοικίας τους.
    Οσον αφορά τους ομογενείς το μέτρο εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους εαν δεν εξασφαλισθεί η εθνική συνείδηση και η γνώση για τα δρώμενα στα όρια του ελληνικού κράτους.
    Για φανταστείτε πως θα ψήφιζε ενας αμερικάνος πολίτης τρίτης ή τέταρτης γενιάς που δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα και που δεν γνωρίζει καν την ελληνική γλώσσα. Για φανταστείτε πόσο έυκολα ένα τέτοιο λόμπυ θα μπορούσε να καθοδηγηθεί για ψήφο σύμφωνα με τις επιθυμίες της κυβέρνησης της χώρας που είναι υπήκοοι.
    Όοσν αφορά την αντιπροσώπευση τι εννοεί ? Βουλευτές με ξένη υπηκοότητα ? Μήπως τελικά είχε δίκιο η Διαμαντοπούλου που πρότεινε ως επίσημη γλώσσα την αγγλική ?
    Εν κατακλείδι θεωρώ οτι τέτοιες προτάσεις πρέπει να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και εφόσον έχει γίνει επεξεργασία όλων των δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.