ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Πανελλαδική εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες για να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής προκειμένου να βρεθεί πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο και ποιοι ευθύνονται, ξεκινούν την Δευτέρα 17/9/2012 από τις 11.00 το πρωί, σε περίπτερό τους στην Πλατεία Συντάγματος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Πρώτος θα βάλει την υπογραφή του, στην αίτηση που έχει διαμορφωθεί, ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος και θα ακολουθήσουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί με στελέχη του Κινήματος και της Νεολαίας ενώ αμέσως μετά θα απευθυνθούν στους πολίτες.

Την πρωτοβουλία αυτή ο Πάνος Καμμένος την είχε εξαγγείλει κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση και εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής τοποθέτησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ περί ενίσχυσης της Άμεσης Δημοκρατίας, ακόμη και με την υιοθέτηση του λαϊκού βέτο για αναπομπή νόμων όπως συμβαίνει σε προηγμένα κράτη.
Η εκστρατεία συλλογής υπογραφών πολιτών για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα με περίπτερα των συντονιστικών επιτροπών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις πρωτεύουσες των νομών.

Σχόλια