Εάν το πολιτικό σύστημα δεν απαιτήσει την άμεση αποκάλυψη των 130 πολιτικών που κρατά το ΣΔΟΕ, θα καταρρεύσει σύσσωμο.

olympiada

Μπορεί να είναι “σύντροφοι”. Ομόσταυλοι, ομογάλακτοι, καλά παιδιά, με “κοινούς αγώνες” για την “δημοκρατία” ή ποιός ξέρει τι άλλο.

Μπορεί να αγωνίστηκαν όλοι μαζί για τον “σοσιαλισμό”, όπως ο Άκης και ο Γιάννος.

Δεν έχει πλέον καμμία σημασία. Όσο τα ονόματα των 30 τ. υπουργών και βουλευτών όπως και των 100 αυτοδιοικητικών κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό από τον ΣΔΟΕ, τότε το πολιτικό σύστημα απειλείται και μαζί του η πραγματική δημοκρατία.

Οι 30 αυτοί επιδίδονται σε ένα απέραντο γαϊτανάκι διαπλοκής πιέζοντας αρχές και συναδέλφους για να θαφτεί το όνομα τους, ενώ το πολιτικό σύστημα εκβιάζεται από κάποιους που έχουν γνώση των δεδομένων.

Το σημαντικότερο; Η κοινωνία απαξιώνει συλλήβδην το πολιτικό σύστημα ως ενόχους και συνενόχους. Μην απορήσετε κύριοι να δείτε τίτλους που δεν θυμούνται οι νεώτεροι: “Με την υπερταχεία φέρνουν τον λοχία”. Και για αυτό θα είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι, άσχετα εάν δεν τα φάγατε όλοι μαζί.

Σχόλια

  1. ετσι θα εκβιασουν τις ψηφους τους για τα νεα μετρα.αν θελετε μη τα ψηφιζετε σου λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.