Και το enikos στο παιγχνίδι...

"Πογκρόμ" για να συμπαθήσουμε με το ζόρι τους λαθρομετανάστες...

Πλέον είναι εμφανέστατα συντονισμένη ενέργεια...
Η ύστατη προσπάθεια κατάδειξης ευαισθησίας στον συνάνθρωπο ως ύστατος εξευτελισμός...
Το γνωστό site enikos.gr βάζει μια ανάρτηση από το fb που λέει τσακίστε τους νέγρους και σχόλιο από μια καθηγήτρια- όπως αναφέρει- που λέει "Έτσι να γεμίζουν μερέντες τα πεζοδρόμια"
Το σχόλιο του εν λόγω site ( enikos.gr)είναι:
"Κι αν ακόμα η συγκεκριμένη φωτογραφία από μόνη της δεν ήταν απόδειξη ανοησίας, θα έφτανε σίγουρα να την κατοχυρώσει ως τέτοια το ρατσιστικό σχόλιο του χρήστη στο Facebook, όπου και αναρτήθηκε πριν περίπου μία ώρα...

Πριν ακόμα καλά καλά ξεχαστεί η ιστορία με τη Βούλα Παπαχρήστου και το ρατστιστικό σχόλιο στο Twitter που της κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έρχεται μία ακόμη ανάρτηση, αυτή τη φορά εντός του Facebook που...σηκώνει την τρίχα. Δεν ξέρουμε όμως τι είναι χειρότερο, η ίδια η φωτογραφία ή το σχόλιο του χρήστη κάτω από αυτήν; Και ποιος είναι αυτός ο χρήστης; Έχει σημασία; Ναι, έχει.
Η εν λόγω "κυρία" που σχολιάζει από κάτω από τη φωτογραφία με ιδιαίτερη χαρά και ζήλο "Έτσι! Να γεμίζουν μερέντες τα πεζοδρόμια!" δεν ανήκει σε καμία κατηγορία ανθρώπων που χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Δεν έχει κανένα απολύτως ελαφρυντικό.
Το αντίθετο μάλιστα, πρόκειται, όπως η ίδια αναφέρει στις πληροφορίες του λογαριασμού της στο Facebook για υπάλληλο της... Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!
Να τη χαιρόμαστε!" με το πηχυαίο τίτλο "Σόκ από μήνυμα καθηγήτριας"
Μιλάμε για ύστατο εξευτελισμό στη απέλπιδα προσπάθεια όλου του συστήματος που ξεκινά από κυβερνητικά στελέγχη(βλέπε δηλώσεις Δένδια,Ρουπακιώτη) και καταλήγει στα Μ.Μ.Ε. για μια προσπάθεια δημιουργίας ενοχής στους Έλληνες...
Σε λίγο θα μας πούνε ότι έφταιγε και η Μυρτώ στη Πάρο...
Απλά επειδή δεν μπορούν επιστρατεύουν αυτους τους φτηνούς τρόπος "ενοχοποίησης"....
από pikri-sokolata.blospot.gr

http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/08/enikos.html

Σχόλια