Η ΚΕΡΔΩΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ


Πώς γίνεται και αποκαλύπτονται τα πράγματα…
Το tweet της Πιπιλή στους Κορινθίους επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί υποψιάζονταν αλλά δεν γνώριζαν με βεβαιότητα: Ότι η παραμονή των ορδών των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ!!!!

Το πολιτικό σύστημα λοιπόν κερδίζει “ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα”, για αυτό κάνουν πώς δεν βλέπουν και δεν ακούνε τίποτα…

Για αυτό υπέγραψαν το Δουβλίνο δύο!
Για αυτό όλη η επιτήδεια τύφλωση μπροστά στο χαμό, μπροστά στις ορδές των λαθραίων που στις συναθροίσεις τους μας απειλούν κιόλας, “να μην τους αναγκάσουμε να γίνουν βίαιοι” θα μας δείρουν κιόλας και αισθάνονται ότι έχουν πλάτες να απειλούν όλη την ελληνική κοινωνία κι αν χρειαστεί “θα κάνουν και πόλεμο”!!!!
Κανείς “υπεύθυνος” ή “ευαίσθητος” δεν αντέδρασε σ’ αυτές της δηλώσεις που έγιναν κατά μεσής του δρόμου. Κι ο κάφρος που τις ξεστόμισε μετά μας έκανε μάθημα από πρωινό γνωστού χουντοκάναλου ότι πρέπει να “εκδημοκρατιστούμε”!!!
Πώς δηλαδή, κυρ απαυτούλη μου;; Να σου αναγνωρίσουμε τα δικαιώματα που αναγνωρίζονται στο Πακιστάν για τους λάθρο και τους μετανάστες;;;; Δηλαδή κανένα!
Η κερδώα “ευαισθησία” των υπευθύνων του πωλητικού μας συστήματος (που τα έχει όλα προς πώληση) επιτρέπει κάθε ασυδοσία και κοτσάνα που θίγει και προσβάλει τους Έλληνες και αμαυρώνει τη χώρα.
Τώρα καταλάβαμε γιατί ξεσηκώνεται “αντιρατσιστικός” ορυμαγδός όταν αντιδρούμε στην αποθρασυμένη ασυδοσία των προστατευόμενων σύσσωμου του πωλητικού συστήματος: Γιατί αποτελούν πηγή εσόδων για αυτούς και τα κόμματά τους!
Τώρα καταλάβαμε ποιος είναι ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!
Να ποια είναι η πηγή της δουλεμπορείας που φέρνει τις “μεταναστευτικές ροές” που έλεγε προ ημερών κι η υπουργός παραγωγής ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που αν δεν είχε το όνομα του μπαμπάκα της δεν θα ήταν απολύτως τίποτα.
Μαζί το τσεπώνουν το χρήμα από την παραμονή του κάθε λαθροπακιστανού ή άλλου που βιάζει και σκοτώνει. Για αυτό η Μυρτώ “έπεσε απ’ τα βράχια από μόνη της” και πέφτοντας βγήκε το εσώρουχό της (γιατί σύμφωνα με τον νόμο της πωλητικής προτεραιότητας η πτώση απ’ τα βράχια γδύνει) ….
ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ
Για αυτό η στήριξη του Σύριζα στους καημένους τους Πακιστανούς “Πάντα και πάντου” που έλεγε κι η προεδράρα! θα είναι κι αυτή στο κολπάκι…
Για αυτό συμπεριφέρονται με αυτήν την εξοργιστική κι εξωφρενική απάθεια λες και δεν αναφέρονται σε ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις προθέσεις τους! Παρακολουθούμε μια στάση που είναι απόλυτα προσβλητική για τους ανθρώπους αυτούς γιατί συμπεριφέρονται σαν φιλόζωοι που κακομαθαίνουν τα χαριτωμένα pets.
ΓΙΑΤΙ ακριβώς ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΔΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΉ ΕΣΟΔΩΝ!!!
Οι πωλητικοί μας είναι οι κτηνοτρόφοι κατ’ εντολή της ΕΕ!!!!
Να γιατί ορμάνε σε οποιονδήποτε τολμήσει να πει το παραμικρό κι έφτασαν να αποκλείσουν Ολυμπιονίκη αθλήτρια από τους αγώνες! Για παραδειγματισμό! Για να δείξουν σε όλους ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τους θίξει το “εμπόρευμα”!!!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΩΛΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΒΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!
Για αυτό δεν μπορούν να φύγουν από δω, όλοι αυτοί.
Γιατί η Ελλάδα είναι χρήσιμη για την ΕΕ ως στάβλος ανθρώπων!!!
Για να καταλάβουμε όλοι μας πού βρισκόμαστε, και τι είναι η ΕΕ, πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους τα κράτη τα έθνη!
Τι μοίρα και τι θέση μας επιφυλάσσεται στην “ευρωπαϊκή οικογένεια”… Το σκυλόσπιτο του “στάβλου”.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!
Αυτοί που αποποινικοποίησαν ουσιαστικά το trafficking, τώρα γίνεται αντιληπτό το γιατί, έφθασαν να ποινικοποιούν ακόμα και τα συναισθήματά μας προκειμένου να προστατεύσουν το “προϊόν” που τους φέρνει κέρδη!
Να γιατί η Διεθνής “Αμνηστία” ή άλλος Μη Κερδοσκοπικός επιχειρηματίας της ευαισθησίας και των δικαιωμάτων δεν κούνησε βλέφαρο για την πταισματοποιήση του trafficking στην Ελλάδα, αλλά χάλασαν τον κόσμο για να μην μειωθεί το “κοπάδι”! Επειδή υπάρχει συμβόλαιο ότι η Ελλάδα θα είναι το ελεύθερο βοσκοτόπι του, στο έδαφος της ΕΕ, όπου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!
Βγάζει μάτι η ενθάρρυνση των χειρότερων κι εγκληματικότερων στοιχείων να κάνουν ό,τι γουστάρουν μέσω της σιωπηλής ανοχής, όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων αλλά και εναντίον ξένων, και αυτοί ξεσαλώνουν με ειδεχθέστατα εγκλήματα.
Διαλύουν την ελληνική κοινωνία και τον κοινωνικό ιστό, κάτι που προφανώς λατρεύει το πωλητικό σύστημα, κορυφαία εκπρόσωπος του οποίου έχει δηλώσει ότι η Ελλάδα πρέπει να συρρικνωθεί προς χάριν της ευημερίας και της καλοπέρασης τρίτων.
Είναι να χάνεις το μυαλό σου!
Το είχαμε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία αγάπη ή συμπόνια ή αναγνώριση για τους ανθρώπους αυτούς, απ’ το σύστημα, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι πρόκειται για διακομματική μπίζνα!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ”ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!!
Όλους αυτούς τους “μαζί στη μάσα” και χώρια στο κομματικό μαντρί, εμείς τους ακολουθούσαμε σαν πρόβατα επί δεκαετίες και τώρα τους βάλαμε πάλι στη βουλή. Να αποφασίζουν πώς θα μας εκμεταλλευθούν κι εμάς ως κτηνοτροφικό προϊόν, γιατί τα παιδιά δεν κάνουν διακρίσεις, μπροστά στην τσέπη τους όλοι είναι ίδιοι!
Σοφία

Σχόλια