Τρόμος στους μικρομετόχους αλλά και τους καταθέτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τις εγκληματικές δηλώσεις Στουρνάρα. Ξαναζούμε ημέρες “Τιτανικού”.

Το ίδιο σύστημα με το οποίο το πνευματικό παιδί του Σημίτη, ο Παπακωνσταντίνου, ξεκλήρισε την πραγματική οικονομία, ακολουθεί ο κολλητός του Σημίτη και ομοτράπεζος του Χριστοφοράκου, κύριος Στουρνάρας. Ο άνθρωπος του ΙΟΒΕ οι προβλέψεις του οποίου είναι πλέον μνημείο “αστοχίας” (εξαπάτησης θα έλεγε κάποιος κακόπιστος), κατάφερε να διαλύσει την εικόνα ενός από τα ισχυρότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ευρώπης. Εάν το έκανε αυτό στην Αμερική ή σε άλλη πολιτισμένη χώρα, ξέρετε που θα ήταν αυτή την στιγμή…

Η Κυβέρνηση έχει βάλει μπροστά τις διαδικασίες express για το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ). Ο φόβος και η ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στους πελάτες, είναι έντονοι. Καμία απολύτως δήλωση από κυβερνητικά στελέχη για την ασφάλεια των καταθέσεων του κόσμου. Η ανησυχία εντείνεται και από πληροφορίες ότι το ΤΤ θα έχει την τύχη της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. Θα σπάσει δηλαδή σε δύο κομμάτια, το καλό και το κακό ΤΤ.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Σίδερης πριν από λίγο στη ΝΕΤ, προσπάθησε να καθησυχάσει τους καταθέτες. «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τις καταθέσεις των πελατών. Αυτό όμως το λέω μόνον εγώ, από την Κυβέρνηση κανείς δεν βγαίνει να διαβεβαιώσει για τις καταθέσεις των πελατών».
Οι εργαζόμενοι έφτασαν στο σημείο να επισκεφτούν τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα και να τον παρακαλούν να μην έχει το ΤΤ την τύχη της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. Ο κ. Στουρνάρας τους διαβεβαίωσε ότι το ΤΤ δεν πρόκειται να χωριστεί σε δύο κομμάτια (εμ βέβαια, αφού είναι τεφαρίκι, γιατί να κοπεί;). Δηλώσεις οι οποίες όπως έχει αποδείξει η ιστορία του πολιτικού συστήματος, αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη. (με πληροφορίες από το makeleio.gr)

olympia.gr

Σχόλια