ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...




Σχόλια

  1. ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ: http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/08/blog-post_6313.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε και λέμε
    * το πρώτο είναι Μετάλλιο ευδοκίμου υπηρεσίας α τάξης και απονέμεται με το "κιλό" ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας σε ανθστες και υπξκους.
    * το δεύτερο είναι Διαμνημόνευση Συμμετοχής σε ειρηνευτικές αποστολές και απονέμεται σε αυτούς που συμμετείχαν σε αντίστοιχες αποστολές στο εξωτερικό κατόπιν δικής τους επιθυμίας και του σχετικού "σμπρωξίματος"
    * το τέταρτο έχει τη ταινία του αναμνηστικού μεταλλίου 1940-1945 (!!!) αλλά το σώμα του μεταλλίου είναι άσχετο με τη ταινία (αλλα αντί άλλων) και αγνώστης εθνικότητας και προέλευσης.
    Ολα τα πιό πάνω δεν είναι παράσημα .
    * Το τρίτο και πέμπτο είναι άγνωστα αν οχι "μαιμούδες".
    Οπότε ο φίλος που τα βγάζει στο σφυρί είναι και άσχετος και τζάμπα μάγκας.
    Απλά γίνεται ρεζίλι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mάλλον δεν καταλαβαίνεις από συμβολισμό αγαπήτε
      Περί αυτού πρόκειται..τόσο απλό και τόσο συμβολικό ταυτόχρονα

      Διαγραφή
    2. Μπάμπη, παρότι αποφεύγεις να δημοσιευσεις τις απαντήσεις μου (αγνωστος ο λογος), ποιός είναι ο συμβολισμός ? Οτι πουλάω κάτι το οποίο το πήρα με το κιλό και με σμπρώξιμο, οτι πουλάω κάτι που δεν υπάρχει. Οχι φίλε δεν είναι συμβολισμός είναι ανοησία για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.
      Και κατί τελευταίο ο αξκος πάνω απ΄ όλα είναι αξιοπρεπής και περήφανος και ποτέ δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση. Αλλά που να ξέρει ο φίλος υπξκος από την αξιοπρέπεια και τη περηφάνεια του αξκου ? Αν τώρα εσύ ταυτίζεσαι μαζί του πραγματικά λυπάμαι, καθώς δεν περίμενα κάτι τέτοιο από εναν ταξχο (εστω και στην αποστρατεία).

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.