«Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ο Τομεάρχης Άμυνας Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Γιώργος Νταβρής, έκαναν την εξής κοινή δήλωση:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εξακολουθούμε να περιμένουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, για την σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών, προκειμένου....
να συζητηθούν, κατά πρώτο λόγο, θέματα σχετιζόμενα με το Μνημόνιο και τις νέες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο ειδικό μισθολόγιο, που διατάσσουν οι υπάλληλοι της Τρόικας, όσο και το σοβαρότατο ζήτημα των κωδικών των Ε.Δ. που βρίσκονται παράνομα στη γνώση του Τόμσεν και της παρέας του.

Τηλεφωνικές διαρροές σε επιλεγμένα ΜΜΕ για δήθεν θετικές προθέσεις του Υπουργού στη σύγκλιση της Επιτροπής, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψη.

Ο Υπουργός οφείλει να δώσει εντολή για την έκδοση ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ η οποία και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με ταυτόχρονη ενυπόγραφη αποστολή του σχετικού αιτήματος στο Κοινοβούλιο για τον ορισμό συγκεκριμένης ημερομηνίας σύγκλισης της Επιτροπής και γνωστοποίησής της στα Κόμματα.

Δεν θα δεχθούμε άλλη καθυστέρηση και άλλες υπεκφυγές, την ώρα μάλιστα που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουν πληροφόρηση και γιά άλλα σημαντικά ζητήματα σχετιζόμενα με το εν λόγω Υπουργείο».

Σχόλια