Η ΔΕΗ δεν μπορεί να μετατραπεί από μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας σε «λάφυρο» των διεθνών δανειστών μας.»


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ
«Η τρόικα της συγκυβέρνησης συμφώνησε στην ενεργειακή πολιτική της χώρας που -δυστυχώς- εξαντλείται στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, της ναυαρχίδας της ενεργειακής μας πολιτικής.
Χωρίς ολοκληρωμένο ενεργειακό σχεδιασμό, χωρίς γνωμοδοτήσεις από την Επιτροπή Ενεργειακής Πολιτικής - η οποία εξάλλου δεν λειτουργεί- και την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, χωρίς καμία διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς, η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου.


Αντί η κυβέρνηση να «ανεβάζει τον διακόπτη» για είσοδο των ιδιωτών στη ΔΕΗ, θα ήταν προτιμότερο ν’ αποκλείσει τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της επιχείρησης και να φροντίσει να μην κατέβει ο διακόπτης στις 130.000 επιχειρήσεις και νοικοκυριά που απειλούνται άμεσα με διακοπή ρεύματος.
Αντί να επιταχύνει την ιδιωτικοποίηση, θα ‘πρεπε να στηρίξει το επενδυτικό της πρόγραμμα και ν’ ανατρέψει την προσχεδιασμένη κατάρρευση της.
Ας αντιληφθούν οι συγκυβερνώντες ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να μετατραπεί από μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας σε «λάφυρο» των διεθνών δανειστών μας.»

Σχόλια

  1. εεε... από το στόμα του και στου Θεού το αυτί. Περάσμα 2 χρόνια βριζοντας τον προηγούμενο ηλίθιο και τα έργα του, για να τα συνεχίζουμε. ΠΟΣΟ "πατριωτική" είναι η διάλυση της χώρας. ΠΟΥ είναι οι κόκκνες γραμμές, να μην πώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.