ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

Συγκλονίζει το παρασκήνιο της αυτοκτονίας του 56χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, που ”βούτηξε” στο κενό από τον 3ο όροφο του σπιτιού του…

”Αν και έχω διενεργήσει 20.000 νεκροψίες σε Ελλάδα και Αμερική, δεν έχω τη δύναμη να μπω καν στο νεκροτομείο και να αντικρίσω τη σορό του άτυχου συνταξιούχου αστυνομικού που έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να καλύψει ως πατέρας τις υποχρεώσεις του έναντι του παιδιού του που λογοδόθηκε.”

Με αυτή συγκλονιστική δήλωση, ο ιατροδικαστής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης, περιγράφει το ανθρώπινο δράμα που κρύβεται πίσω απο μια ακόμη αυτοχειρία, χαρακτηρίζοντας το νεκρό άνθρωπο με ”Α” κεφαλαίο.

Ο 56χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, αργά χθες το απόγευμα στην περιοχή της λεωφόρου Μαρτύρων, κοντά σε γνωστό πολύκατάστημα. Βρέθηκε στο πεζοδρόμιο κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Γείτονες και περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι να κοιτούν το άψυχο σώμα του αυτόχειρα συνταξιούχου αστυνομικού, που κείτονταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του κτιρίου, ενώ συνάδελφοί του από την Αστυνομικοί Διεύθυνση Ηρακλείου έχουν συγκλονιστεί με την απόφαση του πρώην συναδέλφου τους.

Σχόλια