ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ.;


Για τους εισακτέους στις Στρατιωτικές Σχολές δεν έχουμε υπόψη μας άλλη ανακοίνωση εκτός από αυτή που έχει αναρτηθεί εδώ.
Οι παραπάνω πίνακες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εκτός του ότι δεν είναι... πλήρεις [δεν ορίζουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων με 10%, με 90%, ειδική κατηγορία, ανά τμήμα (αφορά ΣΣΑΣ) κ.λπ.], είναι και παραπλανητικοί (τι σημαίνει αλήθεια το «ΑΡΧΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ»; Δεν έχει σχέση με τον περυσινό και προφανώς αναφέρεται σε κάποιο προηγούμενο πίνακα που τέθηκε υπό έγκριση αλλά αγνοούν οι υποψήφιοι).
Επίσης, εδώ είχαμε κάνει μια ανάλυση για την μείωση των εισακτέων.
Θυμίζουμε ότι η φετινή εγκύκλιος αναγράφει στην σελ. 3: «Ο αριθμός των υποψήφιων που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχόλες των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των Υπουργείων Άμυνας, Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών».
Επίσης, πέρυσι (17-06-2011), είχε εκδοθεί συμπληρωματική εγκύκλιος με την οποία φαινόταν ο αριθμός των υποψηφίων που εισήχθησαν στις Στρατιωτικές Σχόλες των Ε.Δ., είτε με το 10% των θέσεων, είτε με το 90% αυτών, κατά Σχολή και Τμήμα.
Ύστερα από τα παραπάνω, παρακαλούμε, όποιον γνωρίζει σχετικά, να μας ενημερώσει δεδομένου ότι πρέπει να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.
http://staratalogia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_24.html

Σχόλια