Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus: "Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο"

Μετά το δημοσίευμα στην γερμανική έκδοση των Financial Times και μάλιστα στα ελληνικά που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα και καταδικάστηκε από όλα σχεδόν τα κόμματα έρχεται άλλο ένα δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού Focus που δείχνει τελικά πως οι Γερμανοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Και αυτά τα όρια τα έχουν ξεπεράσει καιρό τώρα προσβάλλοντας με τον πιο χυδαίο τρόπο την Ελλάδα, εξοργίζοντας τους πολίτες που πλέον δεν βλέπουν τη Γερμανία ως αλληλέγγυο ευρωπαίο εταίρο γιατί όπως αποδεικνύεται ουδέποτε υπήρξε.

Το πρώτο δημοσίευμα στους γερμανικούς Financial Times αποτελεί μία κατάπτυστη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, αφού κάνει συστάσεις στους έλληνες ψηφοφόρους για το τί θα πρέπει να ψηφίσουν και κυρίως ποιούς να αποφύγουν.
Και πριν κοπάσει ο τεράστιος αυτός θόρυβος έρχεται η γερμανική έκδοση του περιοδικού Focus το οποίο έχει τίτλο "Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο". Ο γερμανός δημοσιογράφος Peter Seiffert γράφει στο άρθρο του ότι πέρασε 3 εβδομάδες στην Ελλάδα,σημειώνοντας ότι οι έλληνες αμφισβητούν για το εάν η Δημοκρατία λειτουργεί.
Η κατάσταση που περιγράφει ο δημοσιογράφος είναι πως στα νοσοκομεία δεν γίνονται χειρουργεία, οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα παρά μόνο όταν τα πληρώσουν, τα μαγαζιά είναι όλα άδεια και η αστυνομία παντού.
Βέβαια ο γερμανός ξεκαθαρίζει ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος δεν είναι δικός του και τον χρεώνει σε έναν 60χρονο μηχανικό, κάτοικο της Καλαμπάκας,ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένας οίκος ανοχής.(Νewsit.gr)
Y.Γ
Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη των ανθρώπων, του πολιτισμού και του πνεύματος. Αυτό ενοχλεί τους Βάρβαρους του Βορά που πάντα αγωνίστηκαν για την ύλη που σήμερα αντιπροσωπεύεται από τους τρπαπεζίτες και τους τοκογλύφους. 
Για μια ακόμη φορά αυτό το μικρό Έθνος γράφει Ιστορία αλλάζει τον κόσμο. Δυστυχώς τον κόσμο τον αλλάζουν πάλι τα 10 εκατ. Έλληνες και όχι τα 90 εκατ. Γερμανοί. Το καταλαβαίνουμε ότι πονάει και προκαλεί φθόνο. Σήμερα μας χλευάζουν, αύριο θα μας διαβάζουν και θα μας θαυμάζουν με δέος. Προχωράμε μπροστά. Είμαστε Έλληνες.

Σχόλια