Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να κάναμε κάποιο λάθος.

Είμαστε όμως πολύ περίεργος λαός...
Σχεδόν 40 χρόνια ψηφίζουμε, ξαναψηφίζουμε, ματαξαναψηφίζουμε κάποιο κόμμα από το δίδυμο ΠΑΣΟΚ –Νέα Δημοκρατία.
Και φθάσαμε στην χρεωκοπία.
Και ανεβήκαμε στα κάγκελα, γεμίσαμε τις πλατείες, μας τσάκισαν στο ξύλο, μας έπνιξαν στα δακρυγόνα, μας έκοψαν μισθούς, μας λιάνισαν τις συντάξεις, μας φόρτωσαν κεφαλικούς φόρους.
Και ήρθαν οι εκλογές. 
Δεν θέλαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ούτε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
Και αποφασίσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας.
Και το στείλαμε.
Και τους τιμωρήσαμε.
Και πήραμε την εκδίκησή μας για όσα δεινά προκάλεσαν τα δύο αυτά κόμματα.
Μόνο που η τιμωρία φαντάζει τώρα ως η επιτομή της εκδίκησης του ηλιθίου, αφού δεν θα κυβερνά την χώρα μόνη της η Νέα Δημοκρατία ή μόνο του το ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι δύο μαζί.
Αναρωτιέμαι λοιπόν σε τι μας χρησίμευσαν οι εκλογές;;;
Ψηφίσαμε δύο φορές απανωτά για να επιλέξουμε συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων που δεν θέλαμε να μας κυβερνάνε....
Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να κάναμε κάποιο λάθος.
Τςςς
 

Σχόλια

  1. Μήπως φταίει η ανεπάρκεια των άλλων κομμάτων ?
    Για σκεφθείτε το ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΟΤ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυκλώματα ψηφιακά, κυκλώματα αναλογικά, bootstrapping και transistor. Κάθε φορά που δε μας βολεύει το εκλογικό αποτέλεσμα και η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος τα φορτώνουμε στις σκοτεινές δυνάμεις, τη Λέσχη και τους Ελοχίμ. Ο κ. Καμμένος ψηφίστηκε με μονοψήφιο νούμερο γιατί όταν άρχισε να διαφαίνεται ο κίνδυνος να γίνει η Ελλάδα σοβιετία και Περού, ο κόσμος εμπιστεύτηκε την παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και που τελικά εγγυάται την παραμονή της σε αυτή. Αυτή η παράταξη μπορεί να πλήγωσε τον Έλληνα με την ανεπάρκειά της τα προηγούμενα χρόνια και με την εμμονή της να αντιγράψει το Ανδρεοπαπανδρεικό μοντέλο διακυβέρνησης, αλλά ακόμα κι έτσι αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Έλληνα οικογενειάρχη που επιζητά ένα ασφαλές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για τα παιδιά του.
    Προτίμησε ο Έλληνας το λιγότερο κακό, όπως έλεγε κι ένας μπάρμπας μου παλιά: "Αν μπροστά μου έχω κουβάδες με σκατά και πρέπει να φάω οπωσδήποτε έναν από αυτούς, θα διαλέξω τον κουβά με τη μικρότερη ποσότητα σκατών". Κι αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τον κ. Π. Καμμένο. Ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων τον θεωρεί λιγότερο αξιόπιστο, λιγότερο σοβαρό και τελικά χειρότερο από τους κακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να κάνει ο λάθος ο συντάκτης για το καλό της Ελλάδας...
      Αλλά για πες μου αγαπητέ, ποιος δεν ήξερε ακόμα και πριν τις εκλογές της 6 Μαίου ότι ήταν δεδομένη η συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ??
      Απλή ερώτηση...
      Γιατί θα έπρεπε να ξανακάνουμε εκλογές να χαλάσουμε κάμποσα εκατ. ευρώ για να γίνει αυτό που όλοι ξέραμε ;;;
      H μάχη της καρέκλας είχε ως νικητές τους ίδιους που είναι γαντζωμένοι στην εξουσία και πληρώνουν γραμμάτια...μόνο που τα λεφτά είναι δικά μας.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Μπάμπη ειλικρινά ανέκαθεν εκτιμούσα την ευστροφία σου λόγω και της γνωριμίας μας και εξακολουθώ να την εκτιμώ. Όμως πιστεύω ότι η ενασχόλησή σου με την πολιτική σε οδηγεί σε απλουστεύσεις πολιτικού τακτικισμού.
      Αν στις 7 Μαϊου είχαμε συγκυβέρνηση με ποσοστά 18%+13%+6% θα ξεσηκώνονταν και οι πέτρες (και δεν θα μπορούσες να τις αδικήσεις κιόλας τις πέτρες) ότι δεν θα υπήρχε πολιτική νομιμοποίηση σε αυτό το εγχείρημα. Τώρα όμως ο λαός περικλείει (επειδή δεν είδε και άλλη καλύτερη επιλογή) τη συγκυβέρνηση με μια αποδοχή της τάξης του 29%+12%+6%. Είναι δύσκολο να μιλήσει τώρα κάποιος για ανομοιομορφία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της κυβερνητικής της εκπροσώπησής της.
      Κι αν αυτοί είναι γαντζωμένοι στην εξουσία, για αυτό πρωτίστως ευθύνονται οι υπόλοιποι υποψήφιοι των εκλογών που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στα δύσκολα. Εξ ου και το αξίωμα του μπάρμπα μου

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.