ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

του Λ.Φ. Μοσχοβίτη
«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου»
Αβραάμ Λίνκολν 
Μας ζητούν οι «πολιτικοί του παρελθόντος» να τους ξαναψηφίσουμε! Γιατί; Με ποια καταγεγραμμένη ιστορική πορεία; Με ποιες περγαμηνές και επιτυχίες στο ενεργητικό τους; Με ποια θετικά αποτελέσματα από την διαχείριση της τύχης της χώρας; Προς μεγάλη μου απογοήτευση, δεν βρίσκω ΕΝΑΝ πολιτικό της τελευταίας 30ετίας που η διαδρομή του και το όραμα του να με έπεισε, να με ενέπνευσε και τελικά να με δικαίωσε για την επιλογή μου να τον στηρίξω;
Για όλα τα δεινά μας, στο απόλυτο σύνολο τους, ευθύνονται, αποκλειστικά και μόνο, τρεις συντελεστές: το ΠΑΣΟΚ, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οι κακώς νοούμενες πολιτικοποιημένες συντεχνίες.

Έπεσαν έξω σε όλα!
Παρά ταύτα και πέραν πάσης λογικής, κάποιοι συμπολίτες μας, ευτυχώς λιγότεροι από κάθε άλλη φορά, ετοιμάζονται να τους ξαναψηφίσουν. Οι ίδιοι δε συμπολίτες μας, όλο το προηγούμενο, των εκλογών, χρονικό διάστημα δήλωναν αγανακτισμένοι που τους εμπιστεύτηκαν και προδομένοι από την μέχρι τώρα στάση τους!!!
Προσωπικά, μου είναι αδιάφορο αν θα παρακολουθήσουν «τα πιστεύω» των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα κουρασμένα μυαλά των βολεμένων και κοντόφθαλμων. Τα δεδομένα της κατηφορικής πορείας μας στο πλαίσιο του Μνημονίου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα γνωρίζουμε όλοι μας. Ας θυμίσουμε λοιπόν στους ευρυμαθείς ηλικιωμένους συνανθρώπους μας την ρήση του Μένανδρου «Ανήρ ο φεύγων και πάλι μαχήσεται» -   Αυτός που αποφεύγει τη μάχη στο τέλος θα τη δώσει.
Και ο μόνος σίγουρος δρόμος προς την απόλυτη εξαθλίωση είναι ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.
Η ηγετική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής, έδωσε διέξοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες ελλήνων, για τους οποίους η ενδοτική στάση των ταγών τους ήταν και εξακολουθεί να είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τα δικά τους χρηστά ήθη και με το δικό τους αξιακό σύστημα.
Θυμίζω πως είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που κατέθεσε αναλυτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, όχι μόνο την οικονομική αλλά και την εθνική. Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που κατέθεσε λεπτομερές πρόγραμμα θέσεων και αρχών. Περιμέναμε μάταια τον έντονο πολιτικό διάλογο προβληματισμού και γόνιμης αντιπαράθεσης. Αντ’ αυτού βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με ανούσια συνθήματα και διχαστικά ψευτοδιλήμματα. Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί καλά κρατούν!
Όμως, μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον υπάρχει ένας φάρος ελπίδας: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, η οποία αποτελείται από συνειδητοποιημένους, λογικοκρατούμενους και το κυριότερο, ενημερωμένους ενεργούς πολίτες. Η καθημερινή επικοινωνία μου με νέους ανθρώπους, στις γειτονιές των Αθηνών και στους διαδικτυακούς τόπους συνάντησης μας, έχει ενισχύσει την πεποίθηση μου πως οι νεοέλληνες αποτελούν την πραγματική χρυσή εφεδρεία που με δυναμισμό και αυταπάρνηση θα αποτρέψει κάθε περαιτέρω μειοδοτική και ενδοτική ενέργεια εις βάρος ημών και εις βάρος της πατρίδας μας.
Επιπλέον, η αδικία που βιώνουν οι φτωχοποιημένοι πολίτες δεν αφήνει περιθώρια για κανενός είδους πισωγύρισμα. Στη χώρα πλέον, δεν υπάρχει το «δεξιά και αριστερά», αλλά η σωτηρία του έθνους με κοινή λογική και συνεργασία. Αν η συνολική ψήφος είναι υπέρ της καταγγελίας του καταστρεπτικού μνημονίου, τότε είναι βέβαιο πως θα τεθεί ένα τέλος στα βάρβαρα μέτρα εξαθλίωσης του βιοτικού μας επιπέδου.
Απόδειξη τούτου, είναι το γεγονός πως σήμερα όλοι μιλούν για «αλλαγή της πολιτικής ατζέντας» στην Ευρώπη. Όλοι μιλούν υπέρ της διαπραγμάτευσης του μέχρι χθες αδιαπραγμάτευτου. Όλοι πλέον μιλούν για ανάπτυξη και επανεξέταση των μέτρων σκληρής λιτότητας. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ «ΣΥΜΜΑΧΟ» ΕΥΡΩΠΗ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ: ΣΤΗΝ ΣΟΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ», ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ.
«Στην πολιτική, μια οργανωμένη μειοψηφία είναι μια πολιτική πλειοψηφία» 
Jesse Jackson 
                                                                     
Στις 17 Ιουνίου, ολοκληρώνουμε το ηχηρό μήνυμα μας προς τους αδίστακτους δανειστές μας.
Στις 18 Ιουνίου, Αλλάζουμε, Διεκδικούμε, Καταγγέλλουμε, Τιμωρούμε!
Παίρνουμε πίσω την Ελλάδα της Αξιοπρέπειας & της Υπερηφάνειας.
Η νίκη μας θα είναι πολύ μεγάλη!
Λάμπρος Φοίβος Μοσχοβίτης
Οικονομολόγος – Διεθνολόγος
Μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών

Σχόλια

  1. Με τη ψήφο σου στους δημαγωγούς και λαικιστές το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σκοτώσεις την πατρίδα σου.

    Αύριο τέτοια ώρα ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση σε όλους εσάς που με τη δημαγωγία, τον λαικισμό και την ασύστολη προπαγάνδα προσπαθείτε να τον ξελογιάσετε σαν σύγχρονες σειρήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.