Ο Ράπανος πιέζεται από την οικογένεια του να μην αναλάβει την θέση του υπουργού Οικονομικών...


Μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του και λίγες ώρες πριν ορκιστεί υπουργός Οικονομικών ο Βασίλης Ράπανος φαίνεται ότι παροτρύνεται από την οικογένεια του να μην καταλάβει τον υπουργικό θώκο καθώς οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, τα συνεχή ταξίδια αλλά και η κριτική που θα δεχθεί λόγω της θέσεως του ίσως να του επιβαρύνουν την υγεία του. Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφέρθηκε στη διαβεβαίωση του Βασίλη Ράπανου, προς τον Αντώνη Σαμαρά, ότι το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε δεν θα του φέρει πρόβλημα στην άσκηση των καθηκόντων του.
Όμως ο ίδιος δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει πριν καλά καλά αναλάβει την θέση του υπουργού Οικονομικών.

Ο Β. Ράπανος έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενδεχομένως να μην πτοηθεί από την περιπέτεια της υγείας του και να ρισκάρει αναλαμβάνοντας το υπουργείο Οικονομικών στην δυσκολότερη φάση της Ελλάδος και στην δυσκολότερη φάση των διαπραγματεύσεων.
Όμως από την άλλη διαπιστώνεται ότι η υγεία του Β Ράπανου είναι εύθραυστη και απαιτείται μεγάλη προσοχή.
Προφανώς η ταχεία ανάρρωση είναι αυτονόητη για τον Β Ράπανο όμως εδώ εγείρεται ένα θέμα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις τόσο αυξημένες αρμοδιότητες ενός τόσο σημαντικά στρατηγικού πόστου όπως η θέση του υπουργού Οικονομικών όταν η υγεία του εμφανίζεται εύθραυστη;
Ας πρυτανεύσει η λογική στις τελικές αποφάσεις και βεβαίως να είναι απόλυτα υγιής ο Βασίλης Ράπανος.
www.bankingnews.gr

Σχόλια