Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ
Εκδήλωση στον Πειραιά, στη κατάμεστη κεντρική αίθουσα του ΟΛΠ, πραγματοποίησαν απόψε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με ομιλητή τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.
Τα χαρακτηριστικότερα σημεία της ομιλίας του, είναι τα εξής:
«Οι επίορκοι πολιτικοί δεν μπορούν να διεκδικούν τη ψήφο του ελληνικού λαού. Γιατί είναι αυτοί που συναγελάζονταν με το Χριστοφοράκο.»
«Προϋπόθεση για να κυβερνηθεί η χώρα είναι η άμεση κατάργηση των μνημονίων. Εμείς δεν μιλάμε για επαναδιαπραγμάτευση. Εμείς μιλάμε για άμεση κατάργηση. Πρέπει όλα τα κόμματα να πάμε και να καταγγείλουμε το μνημόνιο. Ψευτοδιλήμματα δεν υπάρχουν.»

«Το δίδυμο Βενιζέλου- Σαμαρά έλεγε ότι το μνημόνιο δεν διαπραγματεύεται. Αλλά αυτοί είναι που δεν μπορούν να το καταγγείλουν γιατί έχουν βάλει την υπογραφή τους. Εμείς μπορούμε.»
«Εγγυητές της κυβέρνησης της χώρας θα είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Εμεις είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχουμε υγιή κυβέρνηση.»
«Ο κ. Βενιζέλος το μόνο που κάνει είναι να δίνει συγχωροχάρτι σε αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα. Εμείς δεν πρόκειται να τους δώσουμε συγχωροχάρτι.
Θα τους στείλουμε φυλακή και θα δημευτούν οι περιουσίες τους».
«Ήρθε η ώρα να πούμε δύο κουβέντες στο γερμανικό λαό. Εμείς είμαστε πιο Ευρωπαίοι από αυτούς. Εμείς δώσαμε το όνομα στην Ευρώπη. Ευρώπη δεν είναι οι τραπεζίτες, είναι ο πολιτισμός.
Η κ. Μέρκελ μας κατηγορεί ότι έχουμε διεφθαρμένους πολιτικούς. Οι πολιτικοί αυτοί διεφθάρισαν γιατί γερμανικές εταιρίες έπαιρναν συμβάσεις που δεν είχαν βάση.
Η κ. Μέρκελ προστατεύει το Χριστοφοράκο και δεν το παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη για ένα και μόνο λόγο. Γιατί βάση του γερμανικού δικαίου οι συμβάσεις αυτές θα πρέπει να ακυρωθούν.
Το χρέος που δημιουργήθηκε από μαϊμού συμβάσεις δεν το αναγνωρίζουμε. Δεν θα πάρουν ούτε ευρώ από το αίμα του ελληνικού λαού.
Τα δύο κόμματα μετατράπηκαν σε ανώνυμες εταιρίες και ήταν στις λίστες του Χριστοφοράκου.»
«Η άμεση κατάργηση του μνημονίου είναι η ασφάλεια της χώρας. Η θα δίνουμε φάρμακα στους καρκινοπαθείς ή δόσεις στους τοκογλύφους. Θα επαναφέρουμε το Ελληνικό Δίκαιο και θα προτάξουμε το συμφέρον της
χώρας έναντι των δανειστών».
«Θα δημιουργηθεί ελεύθερη ζώνη στο Πειραιά όπου θα κλείνονται τα ναυλοσύμφωνα. Τη Ζώνη Περάματος, θα την ξαναφτιάξουμε από την αρχή δίνοντας κίνητρα με χαμηλή φορολογία της τάξης του 5%. Στο Πέραμα και το Σκαραμαγκά θα φτιάχνονται οι εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου.»

Σχόλια