Με ποιά λογική…

olympiada

Γράφει ο Μάνος Μ.

Δεν μπορώ να κατανοήσω με ποια λογική το 45%  δέχεται, ενώ καταδικάζει και το υπόλοιπο 55%, να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, να παίρνει μισθούς και συντάξεις ΠΕΙΝΑΣ, να κυκλοφορεί σε μια χώρα όπου η βία και η εγκληματικότητα, θα γίνουν κάτι το τετριμμένο, όπου παντού θα βλέπεις λουκέτα. Εχθές κάποιοι (χάπατα), καταδίκασαν τη γενιά μα ( 25 – 45), αντί να ξεκινήσει να προσπαθεί να ΖΕΙ, να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα πρέπει να αγωνιστεί για να επιβιώσει! Ο κίνδυνος είναι μέσα στο ευρώ!

Όταν πτώχευσε η Αργεντινή είχε 24%, εμείς που τάχα δεν πτωχεύσαμε τα ξεπεράσαμε τα ποσοστά αυτά.

Αλήθεια! Εσείς, το 45% δε θέλετε να παίρνετε φάρμακα, δε θέλετε να ζεσταθείτε τον χειμώνα; Θέλετε να πολεμάτε να ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ, αντί να ΖΗΣΕΤΕ; Αρέσκεστε στο να βλέπετε ανθρώπους να αυτοκτονούν; Ε;!

Εμείς, οι υπόλοιποι καλούμαστε για άλλη μια φορά, όπου και αν ανήκουμε, να πολεμήσουμε (όχι με όπλα, ηρεμήστε), να ανατρέψουμε τις εθνοκτόνες πολιτικές, να πιέσουμε προς την κατεύθυνση της επαναφοράς της μικρομεσαίας οικογενειακής επιχείρησης από Έβρο μέχρι και το τελευταίο νησί, μπει τάξη στο δημόσιο! Να προστατεύσουμε τη Θράκη, τη Μακεδονία, το Αιγαίο, από ξένους και εγχώριους επίβουλους!

Και φυσικά τα κόμματα του <<αντιμνημονιακού μπλοκ>> είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να ηγηθούν μιας τέτοιας προσπάθειας!

Σχόλια

  1. Ο ελληνικός λαός καταδίκασε τον λαικισμό και τη δημαγωγία των ανεξάρτητων. Ο ελληνικός λαός απέρριψε την προπαγάνδα σας και 1 στους 3 σας εγκατέλειψε. Αντί λοιπόν να κλαψουρίζετε και να κινδυνολογείτε αποδεχθείτε το εκλογικό αποτέλεσμα και κάντε την αυτοκριτική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.