Σήκωσε αυλαία το 2ο «Athens Open Air Film Festival»

Ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη, με θερινά σινεμά και γιγαντοοθόνες σε αγαπημένες γωνιές της πρωτεύουσας και σε αρχαιολογικά πάρκα, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό. Ο άνεμος φύσηξε από το 2ο Athens Open Air Film Festival (Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου), που σήκωσε αυλαία στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς, της Ταινιοθήκης της Ελλάδας για να απλωθεί ως τον Σεπτέμβριο, από το κέντρο της πρωτεύουσας ως το Λαύριο και το Σούνιο.
Η είσοδος στις προβολές και τις είκοσι συνολικά δράσεις του Φεστιβάλ, είναι ελεύθερη για το κοινό.Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται σταδιακά.

Χθες, ξεκίνησε το αφιέρωμα «Καλοκαίρι στην Αττική» προβάλλοντας την «Γλυκιά Συμμορία» του Νίκου Νικολαΐδη στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.
«Λεφτά δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως ταινίες και μπόλικη καλή διάθεση για δημιουργία» είπε ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, χαιρετίζοντας το 2ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, μαζί με τον διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Γρηγόρη Καραντινάκη. 
ΑΜΠΕ

Σχόλια