Ποιός ψήφισε για τεχνοκράτη/προσωπικότητα πρωθυπουργό;

γράφει ο αρισταρχος
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα τσιτάτα της πολιτικής που με αριστοτεχνικό μαγείρεμα αυτής της ανεπανάληπτης Ελληνικής γλώσσας σε πλασάρουν μια κυβέρνηση που ούτε καν πέρασε από το μυαλό μας.  Κυβέρνηση προσωπικοτήτων! Ποιος σας έδωσε τέτοια εντολή;
Δίκιο είχε ο Κουβέλης όταν έλεγε ότι μια κυβέρνηση τεχνοκρατών/προσωπικοτήτων είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ξεπεσμού και αδυναμίας του πολιτικού κόσμου.
Ψηφήσαμε εσάς. Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε πρόβλημά σας. Πάτε σε νέες εκλογές και εμείς θα σας κρίνουμε αυτή την φορά πολύ πιο αυστηρά με φόντο την ασυνεννοησίας σας.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε άξιους εκτός πολιτικής ανθρώπους. Βεβαίως κάτω από την δική σας ευθύνη. Γιατί με φορτώνετε Παπαδήμους για πρωθυπουργούς; Γιατί στερείστε την βασική ικανότητα. Την συνεννόηση!
Βάζετε τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο. Κατηγορείτε ο ένας τον άλλο. Και το μόνο που δεν κάνετε είναι η προβολή των δικών σας θέσεων. Έλεος.
Παρακολουθούμε αυτές τις πολύ κρίσιμες για το έθνος μας στιγμές το αλαλούμ της αδυναμίας συγκρότησης κυβέρνησης. Μέσα και με πρωταγωνιστικό ρόλο η προεδρία. Αυτά που συμβαίνουν και οι δηλώσεις που γίνονται δεν δείχνουν ικανότητα για διακυβέρνηση. Πόσο θλιβερό!
Οι Ευρωπαίοι “φίλοι μας” στέλνουν στην χώρα μας ότι βλακεία του κατέβει στην γκλάβα του καθενός. Περιοδικά που γράφουν ανεύθυνα, ανώνυμα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την χώρα μας. Υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής ένωσης με άποψη μας νουθετούν και κουνούν και το δάχτυλο.
Κοντά σ’ αυτά, μάθαν ότι πηδιόμαστε πλάκωσαν κι οι γύφτοι, έρχονται οι Τούρκοι με ευρείας έκτασης ασκήσεις πως θα κατακτήσουν την Ελλάδα την στιγμή που στην γείτονα χώρα των “αρχαίων Σκοπιανών” τα πράγματα υποδαυλιζόμενα αρχίζουν να αγριεύουν με τους Αλβανούς.
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά τα κακά που συσσωρεύονται σαν μαύρα σύννεφα έρχεται και η Μοναστική Αθωνική Πολιτεία να απειλεί με ανεξαρτησία και να στρέφεται προς Ρωσία.
Κι εμείς συζητάμε δύο ημέρες αν το έγγραφο το έστειλε ο Καμμένος ή όχι και ποιος το έστειλε.
Πόσο θλιβερά είναι όλα αυτά!
Κύριοι τελειώνετε και κάντε εκλογές πάραυτα ξεπερνώντας κάποια τεχνικά νομικά εμπόδια, αν είναι δυνατόν και την άλλη Κυριακή. Με έναν κανόνα. Στήριξη του πρώτου κόμματος και δημιουργία κυβέρνησης με σεβασμό στην λαϊκή εντολή. Οι καιροί ου μενετοί!
Μέσα στην Ευρωζώνη ναι. Αλλά όχι με αντάλλαγμα το κεφάλι εννέα εκατομμυρίων Ελλήνων για να ζήσει το υπόλοιπο ένα εκατομμύριο. Άλλως, επιστροφή στην χελωνίτσα το πρώτο νόμισμα του κόσμου που είναι Ελληνικό.(Τι άλλο θα μπορούσε να είναι)

Σχόλια