Κατάφεραμε το ακατόρθωτο...

Συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη νίκη του κινήματός μας .
Μια νίκη δικαίωση στα όνειρα και τις ιδέες μας για τις οποίες αγωνιστήκαμε το τελευταίο διάστημα με όλη μας την καρδιά, με όλες μας τις δυνάμεις.
Κατάφεραμε το ακατόρθωτο μέσα σε δύο μήνες να εμπνεύσουμε τους Έλληνες, να τους δώσουμε όραμα και να δημουργήσουμε ένα κίνημα που από ρυάκι έγινε τσουνάμι.
Ευχαριστώ τους 1800 φίλους και φίλες που με τίμησαν με την ψήφο τους.Έκανα έναν καθαρό αγώνα χωρίς μηχανισμούς, χωρίς υπερπαραγωγές, χωρίς προίκα και χωρίς πριμοδοτήσεις..
Έκανα έναν αγώνα προσηλωμένο και εστιασμένο στο κίνημα και όχι σε προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον όμορφο αγώνα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την συντονιστική επιτροπή για την πολύ καλή δουλειά της.

Σχόλια

  1. Καλή δύναμη για την επόμενη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ανακοίνωσή σου αυτή έκλεισε και ο κύκλος της προεκλογικής περιόδου.
    Μαζί μετά την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος έκλεισε και ο κύκλος της μεταπολίτευσης.
    Τα λόγια, οι υποσχέσεις, τα όποια Θα είναι πλέον παρελθόν.
    Το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Οι επιλογές είναι λίγες ή κυβέρνηση ευρείας αποδοχής ή εκλογές ξανά.
    Η καυτή πατάτα πλέον δεν είναι στα χέρια του δικοματισμού των κομμάτων εξουσίας αλλά σε εσάς που αντισταθήκατε στο μνημόνιο και στις επιλογές των τέως μεγάλων κομμάτων.
    Προσέξτε μόνο καλά, μην τυχόν το τσουνάμι πνίξει και εσάς.
    Μην ξεχνάτε, το εκλογικό σώμα ΔΕΝ είναι πλέον δεδομένο για ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.