ΠΡΟΣ Κο ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Γράφει ο Δρ Κυριάκος Τόμπρας
Κ.ε Πρωθυπουργέ, 
Δια της παρούσης μου σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία ταυτοποίησης του κομμιστή του ομολόγου των 435 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο πληρώσατε σήμερα κατά παράβαση των όρων του PSI. Είναι αδιανόητο και αποτελεί πρωτοφανή πολιτική και οικονομική απάτη, με ζημία των Ελλήνων ομολογιούχων, το PSI να εφαρμόζεται επιλεκτικά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αγνώστων αλλοδαπών ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου. Μετά τα ανωτέρω, σας ζητώ να μας ενημερώσετε : 
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ? 

 ΥΓ. 1 Μήπως ο πανικός που δημιουργήθηκε σήμερα με το έγγραφο μαϊμού που συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν να χρεώσουν στον κ.ο Πάνο Καμμένο, αποσκοπούσε στη μονοπώληση της δημοσιότητας με το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να περάσει στα ψιλά γράμματα η καταχρηστική πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου ? 
ΥΓ. 2 Παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήσατε σήμερα, προσωπικά ο ίδιος, στους Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να αναζητήσετε συνενόχους στο έγκλημα που διαπράξατε με την πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου, οι ποινικές σας ευθύνες παραμένουν ακέραιες και θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατικής Ομαλότητας στην Πατρίδα μας. Τέλος σας υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η επόμενη Ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν θα είναι Πολιτική. Dr. Kiriakos Tobras

Σχόλια

  1. ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ + ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ = ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

    Κε Τομπρα να ζητήσετε τον λογαριασμό από τους υπεύθυνους της ακυβερνησίας.

    Πέραν τούτου , αν η χώρα οδηγηθεί στη χρεωκοπία και εκτός Ευρώ (επαναλαμβάνω αν) ποιός θα φταίει ?
    Αλλα αν συμβεί αυτό (ελπίζω πως οχι) το ελικόπτερο δεν θα σώσει τους ενόχους και οι κρεμάλες θα μοιάζουν με λύτρωση για αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με νεότερες επιστημονικές απόψεις, η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ διακρίνεται σε
      -άτακτη
      -τακτική
      -μηνιαία
      -συντονισμένη
      -οργανωμένη
      -εμπεριστατωμένη
      -ακατάσχετη
      -ήπια
      -γλυκή βραστη
      -ανεπαίσθητη
      -θεσπέσια

      1. ΠΟΙΑΝ απ' όλες εννοείτε κ. 10:48;

      2. Πώς ζούσατε χωρίς Ευρώ και χωρίς το 1% επιτόκιο να φτάνει στο 10plus;

      3. Όταν λέτε "ακυβερνησία" εννοείτε "μνημονιακή" ή σύμφωνη με τη βούληση που εξέφρασαν οι πολίτες στις εκλογές;

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.