Καζάκης ο "αξιόπιστος"....

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έλεγε τρεις μήνες πριν ο Καζάκης....
Κατηγορούσε τον Μιχελάκη ότι τον έδιωξε απ τα κανάλια ....και τώρα η Ν.Δ τον ανακάλυψε και μας τον παρουσιάζει ως αξιόπιστη πηγή....
Έλεγε τότε για συνεργαζόμενα κόμματα που θα κατέβαιναν από κοινού...
Μόλις μετά από ένα μήνα έκανε τούμπα και τα γύρισε ....
Γιατί άραγε;;
Μιλάμε για απίστευτη αξιοπιστία...
Δείτε το βίντεο...

Σχόλια

  1. Εγώ προσωπικά συμπαθώ και τους δύο, και δεν βλέπω καμιά κωλοτούμπα. Υπάρχει περισσότερο μια απόπειρα από την ΝΔ να πετύχει με ένα βόλι δυο στόχους απομονώνοντας δηλώσεις, εκμεταλλευόμενη δηλώσεις και του Καμμένου και του Καζάκη μετά από μια αποτυχία συνεργασίας τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Μετακλογικά εγω θεωρώ σίγουρη την συνεργασία σε προγραμματικό επίπεδο και αυτό είναι που μετράει.

    Για μένα, ειδικά η δεύτερη δήλωση του Καζάκη είναι περισσότερο επικοινωνιακό σφάλμα που έδειχνε μια άμυνα.

    Όπως θεωρώ επικοινωνιακό σφάλμα και τις αντικρούσεις του Καμμένου και από το σχολιασμό τον δικό σας. Καλή η συσπείρωση, αλλά η ενότητα είναι καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καζάκης άρχισε μια αναίτια επίθεση ενάντιον του Καμμένου και του Μαριά-υποθέτοντας πως τα πήρε- στο παραπέντε των εκλογών. Οπως φαίνεται και στο video, άλλα έλεγε τότε και το ερώτημα είναι γιατί τότε δεν καταγγείλε ολα αυτά. Το άρξαστε χειρών αδίκων είναι προς τον Καζάκη.

      Διαγραφή
  2. Μήπως είναι πεμπτοφαλαγγίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.