Βορίδης:Οι 7 θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν μια βάση συζήτησης

Ο Βορίδης διαφοροποιεί την θέση του από την Ν.Δ...
Δείτε τι είπε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ "πρώτη γραμμή", ο Μάκης Βορίδης.
Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Μάκης Βορίδης είπε: "εγώ διάβασα τις 7 θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έτσι όπως αυτές δημοσίεύτηκαν στον τύπο και θεωρώ ότι αυτά κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν μια βάση συζήτησης" διευκρινίζοντας πως αυτό αποτελεί προσωπική του θέση. 

Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.