To βίντεο με την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στην ΝΕΤ

Δείτε το βίντεο Εδώ


Σχόλια

  1. Τέτοιες απαντήσεις, σε τέτοιο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιβάλλον και για τέτοια πολυδιάστατα προβλήματα, μόνον ένας έμπειρος πολιτικός μπορεί να τις δίνει και να πείθει, όπως ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Αυτό το λέω για να το ακούσουν οι πολλοί και διάφοροι ερασιτέχνες, μικροσκοπικοί και άπειροι επίδοξοι αρχηγοί ενός Κράτους με σοβαρά προβλήματα, του οποίου η εξυγείανση δεν απαιτεί μόνον την καλή θέληση......
    Διότι, όταν έχεις έμφραγμα καρδιάς, δεν αποτείνεσαι σ' ένα "καλό παιδί" για να σε σώσει αλλά, σε έναν έμπειρο καρδιοχειρουργό (σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει....)!
    Σίγουρα έχετε δει τη νέα διαφήμιση της WIND με το "Όλοι έξω" που αναφωνεί ο χειρουργός μέσα στο χειρουργείο....
    Κι εμένα η νοσοκόμα με το ντεκολτέ μου αρέσει για ανταλλαγή απόψεων (σε όλα τα επίπεδα) αλλά, ..... ο χειρούργος είναι αυτός που θα κάνει την επέμβαση.

    Το πιο σοφό που είπατε κ. Πρόεδρε και το πιο καθοριστικό που σίγουρα τίθεται πάνω από την όποια τελική λύση θα διαμορφωθεί από οικονομολόγους είναι τούτο ότι, μιλάμε για ανθρώπους με οικογένειες , παιδιά και υποχρεώσεις.
    Ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να επιβιώσουν.

    Αυτό να το ξαναπούμε και να το ξαναπούμε να το ακούσουν όλοι.
    Να το ακούσουν και στην Ευρώπη....
    Να το ακούσει και ο Πούτιν ακόμη, ο οποίος ίσως θα μπορούσε ιδαίτερα τώρα, να σφυρίξει κάποιες αλήθειες....
    Να το ακούσουν και κάποιοι λαλίστατοι (σήμερα) ψυχροί οικονομικοί αναλυτές , οι οποίοι όμως ήταν μάλλον σιωπηροί κατά το ύποπτο παρελθόν της μεταπολίτευσης κι έτσι φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Διότι δεν έλλειψαν οι καλοπληρωμένοι οικονομολόγοι και σύμβουλοι από κανένα Υπουργείο μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.