Πάνος Kαμμένος:" Είμαστε κόμμα κυβέρνησης και θα σπάσουμε το κατεστημένο" (vid)

«Είμαστε κόμμα κυβέρνησης και δεν λέμε τι δεν θα κάνουμε, αλλά ανακοινώνουμε τι θα πράξουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε το κατεστημένο» τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος «Ανεξάρτητοι 'Ελληνες», Πάνος Καμμένος, που, από χθες, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στον Έβρο.
Ο ίδιος ανέφερε ότι το Κίνημα, δεν υπόσχεται λεφτά και μαγικές λύσεις, αλλά αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της οικογένειας, σημειώνοντας ότι « δεν θα αφήσουμε τους τοκογλύφους να κάνουν κατασχέσεις περιουσίας, ούτε θα αφήσουμε να γίνονται αυτοκτονίες πολιτών».
Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ λέγοντας πως η συγκυβέρνηση αποφάσισε να παραδώσει την εθνική κυριαρχία και κάλεσε τους νέους να μιλήσουν στις μεγαλύτερες ηλικίες, που, όπως ανέφερε, εκβιάζονται με απειλές για περικοπή των συντάξεων, για τις συνέπειες του μνημονίου.

 

Επιτέθηκε εκ νέου στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, κατηγορώντας το ότι προχωρά σε σχέδιο άλωσης της Θράκης με εκβιασμούς και απειλές σε βάρος χριστιανών και μουσουλμάνων, τονίζοντας ότι αυτή η πρακτική ενισχύεται από κέντρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδίως στη Γερμανία.
 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Καμμένος στην οικονομία, σημειώνοντας πως «δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη σε ακριτικό νομό, όταν η φορολογία είναι πενταπλάσια από τις χώρες που συνορεύει. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ανταγωνιστικές συνθήκες προόδου», και πρόσθεσε ότι το Κίνημα έχει προτάσεις ανταγωνιστικότητας, με ζώνες εμπορίου που θα έχουν ως αποτέλεσμα να έρχονται πολίτες από άλλες χώρες για να ψωνίσουν στην Θράκη.
 
Αναφερόμενος στους αγρότες, υπογράμμισε πως με τα μεγάλα επιτόκια στα αγροτικά δάνεια δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, για να προσθέσει ότι ο αγρότης σήμερα δέχεται δυο επιθέσεις: «Πρόκειται για φωτοβολταϊκά πάρκα τα οποία θέλει να εγκαταστήσει η νέα τάξη πραγμάτων στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις για να δίνει ενέργεια στους Γερμανούς και τον νέο διατροφικό κώδικα που απαγορεύει την σπορά. Θέλουν να μην μπορεί να καλλιεργεί ο αγρότης στο χωράφι του ό,τι θέλει εκείνος αλλά αυτό που επιθυμεί η νέα τάξη πραγμάτων», τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Τέλος ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι επέλεξε να είναι υποψήφιος στον Έβρο «για να σηματοδοτήσει την σημασία της Θράκης στις επιθέσεις που δέχεται η πατρίδα, από τη νέα τάξη πραγμάτων» και ανακοίνωσε ότι, την Κυριακή 6 Μαΐου θα μεταβεί στη Σαμοθράκη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
silvercity.gr



Σχόλια

  1. Νέος Καρατζαφέρης μας προέκυψε και ετοιμάζεται για πρωθυπουργός. Και να σκεφθείτε ότι δεν τον κουτσούλισε καν περιστέρι όπως τον γίγαντα του ΛΑΟΣ. Γέμισε ο τόπος πικραμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.