Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το όνομά της Ιφιγένεια. Ζει στο Ηράκλειο έχοντας δύο μεγάλα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. 
Στη ζωή της είχε αγωνιστεί πολλές φορές για τη Νέα Δημοκρατία. 
Τώρα αισθάνεται προδομένη και ταπεινωμένη. Δε μπορεί να χωνέψει ότι οι υπογραφές του Σαμαρά και των βουλευτών του που υπάκουσαν στους ξένους εντολοδόχους,θα γκρέμιζαν εθνικές αξίες για τις οποίες πάλευε και η ίδια.
Αποφάσισε να ακολουθήσει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Στον Άγιο Νικόλαο περίμενε σήμερα το μεσημέρι να δει από κοντά τον Πάνο Καμμένο για να του πει ότι τον στηρίζει, τον ακολουθεί και τον πιστεύει στην αντιμνημονιακή πορεία που κάνει. 

Κάποια στιγμή αποκάλυψε ότι για χρόνια ήταν και στην ομάδα στήριξης του Μανώλη Κεφαλογιάννη, για να προσθέσει την εξής συγκλονιστική φράση: 
«Αν ο Μανώλης πάθει κάτι και μου ζητήσει να ξεριζώσω την καρδιά μου για να τον σώσω, θα το κάνω και θα του τη δώσω. Αλλά την ψήφο μου δεν του την ξαναδίνω».  
Η Ιφιγένεια και τα παιδιά της μπήκαν στο λεωφορείο που ταξιδεύει σε όλη την Κρήτη τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο,για να ζήσουν από κοντά μιά πορεία πόρτα-πόρτα και χωριό-χωριό που κανένας αρχηγός της συγκυβέρνησης Παπαδήμου δεν τολμά να κάνει.

Σχόλια

  1. Ο λαικισμός δεν απέχει πολύ από τη φαιδρότητα.
    Με την ανάρτηση αυτή ξεπεράστηκαν και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.