ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ



Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,δήλωσε τα εξής:
Συστήνουμε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Πρόεδρό της κ.Σπύρο Καπράλο,να είναι προσεκτικοί όταν απευθύνονται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Εμείς δεν εμπλέκουμε την Ολυμπιακή Φλόγα σε προεκλογικές σκοπιμότητες.Αυτό που ζητάμε επιτακτικά είναι να μην εμπλέκει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή την Φλόγα στις σκοτεινές διεθνείς πολιτικές σκοπιμότητες που εξαιρούν το Καστελλόριζο και τα Δωδεκάνησα από τη διαδρομή της.


Ας διαβάσει προσεκτικά ο κ.Καπράλος την ανακοίνωσή μας στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr,για να καταλάβει το τί ακριβώς εννοούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Την πολιτική σκέψη την έχει.

Τέλος,το γεγονός και μόνο ότι ο κ.Καπράλος ομολογεί στη τέταρτη παράγραφο της ανακοίνωσης του,ότι "δεν είχε έγκαιρα υποβληθεί" η πρόταση για Καστελλόριζο και Ρόδο,σημαίνει ότι ή ο ίδιος φέρει την ευθύνη,άρα πρέπει να υποβάλλει άμεσα την παραίτησή του ή αν ζήτησε την άποψη της ελληνικής κυβέρνησης,οφείλει να μας πει σε νέα ανακοίνωσή του σε ποιούς απευθύνθηκε,τί του απάντησαν και να δώσει στη δημοσιότητα τη σχετική αλληλογραφία.

Αυτά,προς το παρόν.

Σχόλια

  1. Το 2008 στη λαμπαδοδρομία δεν πέρασε επίσης από Καστελόριζο, δωδεκάνησα. Διαβάστε σχετικά
    http://www.athina984.gr/node/957
    Τότε ο κ. Καμμένος τι στάση έλαβε για το θέμα ?
    Υπάρχει σχετική δήλωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.