Μ. Βαρβιτσιώτης: Έχουμε κοινό στόχο με το ΠΑΣΟΚ, να μείνει η χώρα στην ευρωζώνη..



Διαβάστε τι δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τις συνεργασίες σε συνέντευξη του, στην στη ΝΕΤ FM και στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.
ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ 
Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτούς οι οποίοι έχουν τους ίδιους στόχους. Αν έχουν στόχο την έξοδό μας από την Ευρώπη, την καταγγελία των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης και την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας δεν μπορούμε να συνεργαστούμε».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Άρα μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορείτε να συνεργαστείτε»; Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Έχουμε ένα κοινό στόχο με το ΠΑΣΟΚ, ο κοινός στόχος είναι να παλέψει η χώρα την παραμονή της μέσα στην ευρωζώνη και να πετύχει το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής...Από εκεί και πέρα το ΠΑΣΟΚ απέτυχε και διαχειριστικά πέρα από πολιτικά. Καμία από τις προβλέψεις που έκανε δεν μπόρεσε να τις ικανοποιήσει». 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Πώς μπορείτε λοιπόν να συνεργαστείτε»; 
Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Για αυτό και ζητάμε ψήφο αυτοδυναμίας, ως εργαλείο. Ζητώ από τον ελληνικό λαό καθαρή εντολή στη ΝΔ και στην περίπτωση που δεν υπάρξει η καθαρή εντολή, λέω ότι μπορούμε να συνομιλήσουμε με αυτούς με τους οποίους ταυτιζόμαστε σε στόχους». 
Πηγή: ΝΕΤ FM  & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

  1. ανάγκη πάσα για αντίστοιχη συνενόηση όσων έχουν αντίθετη άποψη. Τα αιστερά-δεξιά είναι προφάσεις κρυπτομνημονιακών, εδώ που έχουμε φτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστε ότι θέλετε, όποιο κόμμα σας εμπνέει ιδεολογικά. Να καταψηφίστε όμως όλους εκείνους που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους κατέστρεψαν την Ελλάδα, τα κάθε είδους τζάκια που θεωρούν ότι κληρονομικώ δικαιώματι πρέπει να έχουν μέλη τους στην βουλή, τις περισσότερες φορές χωρίς να έχουν και τα αντίστοιχα πνευματικά προσόντα, και όσους κατά καιρούς με τον λόγο τους σας προσέβαλλαν. Και όλοι αυτοί να απομακρθνθούν από το προσκήνιο της πολιτικής ζωής για πάντα. Να μη τους δούμε ποτέ πάλι μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.