ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ


Ο μνημονιακός Υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχίζει ακάθεκτος, εκτελώντας τις εντολές της τρόικας να καταστρέφει την ελληνική οικονομία και την όποια αναπτυξιακή προοπτική της. Τα όσα σχεδιάζει το Υπουργείο που συνδιευθύνει με τους επιτρόπους του Ράιχενμπαχ, σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων πολιτών ξεπερνά κάθε όριο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι υπέρ της απόλυτης πάταξης της φοροδιαφυγής. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε το ηλεκτρονικό φακέλωμα των πολιτών και μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Σχόλια

  1. Αντιγράφω από το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων σελίδα 55 :

    "Ηλεκτρονική Διασύνδεση Τραπεζών και Φορέων του Δημοσίου
    Διασύνδεση των κεντρικών τραπεζικών συστημάτων των εμπορικών τραπεζών, της ΔΙΑΣ
    Α.Ε., των ανταλλακτηρίων συναλλάγματος, και των λοιπών ιδρυμάτων πληρωμών με τα
    πληροφορικά συστήματα των Δικαστηρίων, Εισαγγελιών, Εφοριών, Ασφαλιστικών
    Ταμείων και Υπουργείων, με σκοπό την on line αναζήτηση εγγράφων (πιστοποιητικά,
    νομιμοποιητικά και άλλα δικαστικά ή διοικητικά έγγραφα), που απαιτούνται, σύμφωνα με το Νόμο, από τις τράπεζες, για την εκτέλεση των εργασιών τους και την παροχή των
    αντίστοιχων υπηρεσιών τους πελάτες τους, προκειμένου να μην επιβαρύνεται με την
    αναζήτηση των εγγράφων αυτών ο πολίτης, με στόχο τη μείωση του κόστους
    διεκπεραίωσης της συναλλαγής και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της
    κερδοφορίας του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος."

    Αυτό δεν είναι ηλεκτρονικό φακέλωμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ και φυσικά τον πρόεδρό σας.Έτσι του υπαγόρευσε η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ''να φακελλώσει όλους τους Έλληνες;Εκτός φισικά τους πλουτοκράτορες-αφεντικά του.Καταστρέψατε τη χώρα και τώρα από τύψεις θέλετε να τη σώσετε;Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.